Yeni nesil Xbox hakkında garip bir bilgi geldi

Murat Halilbeyoğlu 21.03.2011 - 17:31
Bir tasarımcı ortaya ilginç bir iddia attı
Microsoft'ta çalışan bir tasarımcı yeni nesil Xbox'ın 2015 çıkışı için planlandığını söyledi.

Ben Peterson kendi online portfolyosunda Microsoft Interactive Entertainment Business tasarım grubu ile ortaklaşa yaptığı çalışmasıyla ilgili kısıtlı detayları açıkladı. Resimde gördüğünüz belirsiz şekli bir kenara koyarsak Peterson "Microsoft Xbox Gizli Bilgi/ Microsoft'un IEB tasarım grubu ile birlikte 2015 yılında kullanıcı tecrübe ve donanımlarını araştırdık." şeklinde yazmış.

Yeni nesil Xbox hakkında garip bir bilgi geldi
Elbette bu tarz bir bilgiden sonra etrafta soru işaretleri uçuşmaya başladı. İlk başta Ben Peterson kim? Microsoft ile birlikte çalışırken gizlilik anlaşması imzalamadı mı? Online portfolyosunda neden bir iletişim bilgisi yok? Bu tarz bir bilgiyi yayımladıktan sonra ona bir daha danışırlar mı? Yoksa sadece basit bir yalan mı?

Bu yeni Xbox'ın 2015 yılında çıkacağı ile ilgili ilk haber değil. Belki de firma önümüzdeki bu dört yılı iyi kullanıp gerçekten de inanılmaz bir cihazı önümüze sürecek sonuç olarak firma donanım mühendislerini işe almaya başladı ve Peterson'ın lafları bir Ar-Ge olayının başladığını kanıtlar nitelikte.

Sanırım en iyi cevabı 2015'te alacağız.
Yorumlar 29
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni nesil Xbox hakkında garip bir bilgi geldi
İlginizi Çekebilir