Yeni Nintendo Switch kumandası sızdırıldı

Merlinin Kazanı 17.03.2022 - 13:22
Geçtiğimiz yıl Nintendo tarafından yapılan patent başvurusu yeni ortaya çıktı. Gördüğümüz yeni Nintendo Switch kumandası ya da Swtich 2 kontrolcüsü olabilir.

Yeni Nintendo Switch kumandası sızdırılmış olabilir. Söylentilere göre Nintendo Switch 2 için bir kumanda da olabilir tabi. Sızıntı doğrudan Nintendo'nun kendisinden geliyor. Görüntü, prototip denetleyiciye çok benziyor. Büyük olasılıkla bir Switch halefi veya tamamen başka bir donanım parçası için olacak gibi görünüyor.

Yeni Nintendo Switch kumandası Nintendo tarafından sızdırıldı

Patentin özeti, "Mevcut açıklamaya göre bir oyun kumandası şunları içerir: bir muhafaza ve muhafazanın içine yerleştirilmiş bir dahili yapısal gövde". "İç yapısal gövde en azından şunları içerir: bir montaj yüzeyine ve montaj yüzeyine bitişik bir girintiye sahip bir iç çerçeve; iç çerçevenin girintisine yerleştirilen ve girintinin alt yüzeyine karşı gelen bir birinci yüzeye sahip olan bir pil. Birinci yüzeyin karşısındaki tarafta bir ikinci yüzey ve iç çerçevenin montaj yüzeyine monte edilen ve iletken bir model içeren esnek bir alt tabaka. Esnek alt tabaka, en az bir kısmını kaplayacak şekilde düzenlenir ve pilin ikinci yüzeyindeki girintiye yerleştirildi."

Aşağıda, patente göz atabilirsiniz:

Görüntü bize ilk aşamada Nintendo 64'ün kumandasını hatırlattı. Özellikle uzantılı bir pil yuvasının olması sebebi ile. Ortada bulunan joystick ve eksik bir kaç tuşu da olsaydı, nerede ise birebir aynı olacaktı. N64'de bu alan çeşitli özellikler için kullanılıyordu.

Yeni Nintendo Switch kumandası sızdırıldı

Patenti okursanız, 2021'de dosyalandığını göreceksiniz, ancak bu yıla kadar yayınlanmamıştı. Twitter kullanıcısı SilliTweet5 sayesinde ortaya çıktı.  Yayınlanma anında Nintendo, bu patent ve ateşlediği spekülasyon hakkında yorum yapmadı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Nintendo Switch kumandası sızdırıldı
İlginizi Çekebilir