Yeni Overwatch 2 duyurusu gelecek ay yapılacak

Murathan Özlü 18.05.2022 - 09:50
Yeni Overwatch 2 duyurusu 16 Haziran'da gerçekleşecek ve yeni PVP betası duyurulacak

Yeni Overwatch 2 duyurusu gelecek ay yapılacak. Blizzard'ın dün paylaştığı bilgilere göre Overwatch 2 betası için planlanan gelişmeler 16 Haziran 2022'de duyurulacak. Overwatch 2 kapalı betasına son güncelleme geçtiğimiz günlerde gelmiş, oyunun kapalı beta süreciyse dün tamamlanmıştı. Oyunun kapalı beta süreci, Mercy karakterine yoğunlaşan bazı düzeltmeler ile sona erdi.

Yeni Overwatch 2 duyurusu gelecek ay geliyor

Overwatch 2 betasını deneyen oyuncuların ortak eleştirisi, oyunun "Overwatch 2" gibi değil, "Overwatch eklenti paketi" gibi hissettirmesiydi. Oyunda yenilikler (özellikle "PVE modu" ) olsa da oyunun "tam sürüm" olmadığı görüşü hakimdi.  Overwatch yönetmeni Aaron Keller, bunun sebebinin "henüz yapım sürecinde olan içeriklerin betaya eklenmesi" olduğunu kabul ediyor ve sabır istiyor.

Yeni Overwatch 2 duyurusu
"Overwatch, bir dünya ve evren olarak yapımcı ekibin kişisel olarak bağlı olduğu, tutkumuzu enerjimizi ve yaratıcılığımızı akıttığımız bir yapım. Çok sevdiğiniz bir içeriği diğer insanların görmesi için açığa çıkarmak bazen ürkütücü olabiliyor. Özellikle henüz tamamlanmadığını bildiğiniz halde oyuncuların eleştirilerini almak için açığa çıkardığınız içerikler için."

Overwatch 2 için henüz açıklanan bir çıkış tarihi yok ancak oyunun 2023'ten öteye sarkması beklenmiyor. PVE modu da içerecek olan oyunun PVP betası, 16 Haziran duyurularının arasında yer alabilir.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 12:49
Bu oyunu deli gibi bekliyordum. Sonra oyunun aman aman bir yenilik getiremeyeceginin farkinda varip takip etmeyi biraktim. Fortnite her sezon bir suru dinamik ekliyor. Koskoca blizzard yeni oyun diye oyun cikartip 1 hero ekliyor. Yaziklar olsun cidden bu kadar da gelistiremezlerse birseyleri olmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2022 10:12
demek istiolarki siz bizim oyuna 500-600 tl yi bi verin sonrasını sabır edin .D blizzard 20 yıldır hiçmi değişmez şirket bi gıdım adım ilerlemedi milyar dolarlık şirket arkadaş hep aynı teraneleri önümüze sürüp durdular hiç yeni IP yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Overwatch 2 duyurusu gelecek ay yapılacak
İlginizi Çekebilir