Yeni Overwatch 2 kapalı beta güncellemesi yayınlandı

Atıf Doğan Özcan 14.05.2022 - 11:51
Blizzard'ın Overwatch 2 kapalı beta güncellemesi hakkında paylaştığı son detaylar oyun kalitesinde ciddi bir artış vaad ediyor.

Overwatch 2 kapalı beta güncellemesi yayınlandı. Son haftasına giren kapalı beta Blizzard'ın hedeflediği başarıyı yakalayamadı. Firma, Overwatch 2 için vaat ettiği gibi bir deneyim sunamasa da, yayınladığı güncellemeler ve hızlı dönüşlerle oyuncuları tekrar oyuna çekebilir.

Yeni gelen Overwatch 2 kapalı beta güncellemesi ile beta için son haftaya girildi

Kapalı beta güncellemesi oyunda ki bazı hataları giderdi ve bazı karakterlerin özellikleri güncellendi. Oyunda ki oynanabilirlik seviyesini yükseltmeyi amaçlayan Blizzard son haftasına girilen kapalı beta sürecini iyi değerlendirip oyunculara verdiği sözleri tutmak istiyor.

Overwatch-2-kapalı-beta-güncellemesi

Overwatch 2'ye gelen son güncelleme ile güç düzenlemesi gelen karakterlerden bazıları Sojourn, Baptiste ve Mercy. Mercy’deki değişiklikler özellikle çok ilginç. Destek karakteri olarak oyunda bulunan Mercy’nin "Süper Atlama" adında özel bir yeteneği bulunuyor. Süper atlama ile oyuncular normalden 2 kat daha yükseğe sıçrayabiliyor.

Blizzard, sadece deneyimli oyuncuların değil herkesin bu özelliği kullanabilmesi için Mercy'nin Süper Atlama özelliğini düzenleyerek, karakterin anında zıplayabileceği hale getirmiş. Ancak oyuncular Blizzard'ın, bahsi geçen yeteneği baştan aşağı gözden geçirmesi gerektiği görüşündeler. Çünkü oyuncular, Mercy'nin "Süper Atlama" özelliğini kullanırken 2 değil, 3 kat zıplamanın bir yolunu bulmuşlar. Blizzard bu hataya henüz dokunmamış. Ancak oyun çıkmadan önce düzeltilmesi gereken detaylar olduğu belli.

Overwatch-2-kapalı-beta-güncellemesi

Çok tercih edilmeyen iki karakter de güncelleme aldı.

Oyuncuların pek tercih etmediği ikk karakter olan Baptiste ve Sojourn'a da bazı güzel güncellemeler geldi. Baptiste’nin sağlık yenileme yönüne iyileştirme yapıldı. Rejeneratif Patlamasında artık anlık 50 + 50 sağlık yenilemesi yapıyor. Ek olarak da sağlığı 50 altında olan müttefiklerinin de sağlık yenilemesini iki katına çıkartıyor.

Sojourn'un ise cephaneliği ve saldırı hızı yükseltilmiş. Railgun atış hızı saniyede 13’ten 15’e çıkartılırken, Railgun cephanesi 40’tan 45’e yükseltildi.  Özellikle Sojourn’daki güncelleme, Overwatch 2’nin mevcut oyun yapısını oldukça etkileyebilir Ateş gücünde ki artış, genel hasar verme miktarını oldukça etkileyecek. Yama geç geldi ama güzel geldi desek yalan olmaz.

Bu güncelleme Overwatch 2 kapalı beta’nın son güncellemesi olur mu bilinmez ama başka bir iyileştirme gelmesi zor görünüyor. Çünkü betaya güncellemeler Perşembe günleri geliyor. Overwatch 2 ise bu Salı günü kapalı betadan çıkacak.

Overwatch 2 kapalı beta şu anda PC'de mevcut ancak oynamak için davetiye gerektiriyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.05.2022 17:13
niye bu oyunun ismi overwatch 2 yapılmış hala anlamadım ? oyunda yenilik arayüz ve gölge grafikleri dışında pek bir yenilik görmedim , pve getirecekler diyorlar zaten oyunda pve var ve bazı özel etkinliklerinde açılıyor bu pve kısmı yeni hero deseler onu overwatchda yapıyorlardı artık yapmıyorlar
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2022 22:07
pve değil kardeşim pvp var oyunda. şimdi hikaye modu gelecek ekstra olarak call of duty gibi.. sonra pvp yapacaksın işte şimdi yaptığın gibi oyun pvp kısmı eski oyuna sahip olanlar ücretsiz oynayacak ama hikaye modu için ise para ile almak gerekecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Overwatch 2 kapalı beta güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir