Pixar’ın merakla beklenen yeni animasyon filmi Hoppers, ilk fragmanıyla izleyicilerin karşısına çıktı. Robot hayvanlara zihin transferi yapan bilim insanlarının yer aldığı hikâye, genç bir hayvanseverin teknolojiyle doğayı koruma çabasını konu alıyor. Hem mizah hem de duygu yüklü sahneleriyle dikkat çeken film, Pixar’ın klasik tarzını modern bir fikirle birleştiriyor.
Fragmanda Mabel adındaki genç bir bilim insanı, doğayı tehdit eden bir inşaat projesini durdurmak için robot bir kunduzun bedenine geçiyor. Bu sahnede kullanılan teknoloji “mind-hop” olarak tanımlanıyor ve karakterlerin hayvanlarla doğrudan iletişim kurmasını sağlıyor. Mabel’in gözünden aktarılan bu deneyim, izleyicilere eğlenceli bir bilim kurgu atmosferi sunuyor.
Fragmanda, karakterlerin teknolojiyi nasıl kullandığını anlatan eğlenceli bir sahne yer alıyor. Mabel’in “Bu tıpkı Avatar gibi” repliği ve ardından gelen “Hayır, Avatar gibi değil” yanıtı, hem izleyicinin aklındaki soruları mizahi bir şekilde yanıtlıyor hem de filmin tonunu yansıtıyor. Yönetmen Daniel Chong, bu esprili yaklaşımı bilerek öne çıkardıklarını söylüyor.
Filmin seslendirme kadrosu da dikkat çekici. Mabel’i Piper Curda seslendirirken, Belediye Başkanı Jerry karakterini Jon Hamm canlandırıyor. Hamm’ın komedi yeteneği bu filmde öne çıkacak gibi görünüyor. Bobby Moynihan ise daha önce Pixar’da yer aldığı projelerden tanınıyor ve bu filmde de komik sahneleriyle dikkat çekecek.
Yönetmen Daniel Chong’a göre Hoppers, Pixar’ın duygusal ve içten hikâye anlatımını korurken mizaha da güçlü bir şekilde yer veriyor. Fragmanda Missy Elliott’ın “Lose Control” şarkısı eşliğinde sunulan aksiyon sahneleri, filmin enerjik ve renkli dünyasını yansıtıyor. Yapımın 6 Mart 2026’da vizyona girmesi planlanıyor.