Pixar animasyonu Soul'un Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 15.10.2020 - 18:56
Hayat fırsatlarla dolu, sadece nereye bakacağını bilmelisin. Disney ve Pixar yapımı Soul'un Türkçe dublajlı yeni fragmanı yayınlandı.

Jamie Foxx'un caz müziğine tutkusu olan Joe Gardner ismindeki bir ortaokul öğretmenini seslendirdiği Pixar yapımı animasyon filmi Soul'dan Türkçe dublajlı yeni fragman yayınlandı. Animasyon filmi Queens'li bir müzik öğretmeni olan Gardner'ın caz piyanisti olma hayallerini konu alıyor.

Karakterimiz New York sokaklarında dolaşırken beklenmedik bir şekilde kanalizasyona düşer ve The Great Before adında bir gezegene doğru yolculuğa çıkar. Dünyaya geri dönmeye ve hayallerine ulaşmaya çalışan Joe'ya, Tina Fey tarafından seslendirilen 22 isimli bir karakter yardımcı olur. Filmin yönetmenliğini Up ve Inside Out animasyon filmleriyle Oscar kazanan Pete Docter üstleniyor.

Pixar animasyonu Soul'un Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Pixar animasyonu Soul'un Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı

Yönetmenliğini iki Oscar ödülülü Pete Docter ile yardımcı yönetmen Kemp Powers'ın üstlendiği Disney ve Pixar yapımı Soul, çok yakında izleyiciyle buluşacak. Yönetmen Docter'a göre, filmin hikayesinin tamamlanması 23 yıl sürdü. Docter filmle ilgili "Her şey benim oğlumla başladı, o şu an 23 yaşında, ve doğar doğmaz bir kişiliğe sahipti. Bu nasıl oldu? Kişiliğinizin, hayatınız boyunca çevrenizdekilerle gerçekleştirdiğiniz etkileşimle geliştiğini düşünüyordum. Ancak şu kesin ki hepimiz kendimize özgün bir karakter, özel bir kişilik ile dünyaya geliyoruz." ifadelerinde bulundu.

Soul filmi gerçek tutkusu caz müziği olan bir ortaokul müzik öğretmenini, Joe Gardner'ı bize tanıtıyor. Yardımcı yönetmen Powers film için "Joe, bir caz müzisyeni olma hayalinin gerçekleşmeyeceğini hissediyor ve kendisine 'Ben burada ne yapıyorum? Hayatta aslında ne yapmam gerekiyor?' şeklinde sorular sormaya başlıyor." dedi.

Soul'un orijinal seslendirme kadrosunun Jamie Foxx'a Tina Fey, Daveed Diggs, Angela Bassett, Phylicia Rashad, June Squibb ve Richard Ayoade gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Pete Docter imzasını taşıyan filmin senaryosunu ise, Mike Jones ile Kemp Powers birlikte kaleme aldı. 25 Aralık 2020 tarihinde Disney Plus'ta gösterime girecek film, servisin olmadığı ülkelerde beyazperde de yayınlanacak.

Son olarak Soul'un Türkçe dublajlı yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Pixar animasyonu Soul'un Türkçe dublajlı fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir