Yeni Razer Kishi, Xbox Game Pass Ultimate'i de destekliyor

Ersin Kılıç 29.06.2021 - 12:11
Yenilenen Razer Kishi kontrolcüsünün iPhone versiyonu artık Xbox Game Pass Ultimate oyunlarını da destekliyor

Razer, iPhone telefonlarında Xbox Game Pass Ultimate için tasarlanan iPhone (Xbox) için Razer Kishi Evrensel Oyun Kontrolcüsünü tanıttı.  2020'de iki adet “CES'in En İyisi” ödülü, “CES 2021 Honoree” ve “Windows Central 2020 En İyi Xbox Aksesuarı" ödülünü kazanan Razer Kishi kontrolcü serisi, artık her mobil oyuncuya platformdan bağımsız olarak oyun deneyimlerini geliştirme seçeneği sunuyor. 

Razer Kishi artık Xbox Game Pass Ultimate'i de destekliyor

Oyuncular, tam entegre taşınabilir kontrolcüsü ile artık diledikleri yerde Xbox Game Pass Ultimate'da bulunan 100'den fazla oyunu oynayabilecekler. MFi sertifikalı olan gamepad, Apple Arcade'den temin edilebilenler de dahil olmak üzere uyumlu tüm iOS oyunlarıyla da sorunsuz bir şekilde çalışır.

Yeni Razer Kishi, Xbox Game Pass Ultimate'i de destekliyor

iPhone (Xbox) için Razer Kishi Evrensel Oyun Kontrolcüsü, mobil oyunculara gelişmiş oyun özellikleri sunarak; tıklanabilir analog parmak çubukları, tam çok işlevli düğme düzeni ve 8 yönlü D-pad ile daha fazla hassasiyet ve kontrol sağlar. Razer Kishin'in bilindik konforlu ergonomik tasarımına sahip olan Kishi kontrolcü serisinin en yeni üyesi, Monokrom yüz düğmelerine sahip yeni bir tasarımla geliyor.

Oyuncular ayrıca, oyun kumandasını satın aldıklarında Xbox konsollarında, bilgisayarlarında ve iPhone'larında sürekli olarak oynamak için 90 günlük ücretsiz Xbox Game Pass Ultimate deneme sürümüne de sahip olacaklar. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2021 16:31
Xcloud henüz Türkiye'de yok ne zaman geleceği de belli değil. Lütfen eksik bilgi vermeyin.

----------------------------

Haberde Xcloud'un adı bile geçmiyor?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Razer Kishi, Xbox Game Pass Ultimate'i de destekliyor
İlginizi Çekebilir