Yeni Scream filmi için ilk fragman yayınlandı

Murathan Özlü 12.10.2021 - 21:05
Scream (Çığlık) serisinin yeni filmi, 11 yılın ardından 2022 senesinin Ocak ayında yayınlanacak. Yeni Scream filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz yıl (Ağustos 2020) 'de çıkış tarihi duyurulan yeni Scream filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. Film, 2011 yılında çıkan Scream 4'ün devamı niteliğinde olacak olsa da filmin adı yalnızca Scream olarak belirlenmiş.

Filmin adının Scream 5 yerine yalnızca Scream olarak seçilmiş olması, fragmandaki imalara da bakınca, Çığlık markası adı altında yeni bir serinin planlandığı izlenimini veriyor.

Yeni Scream filmi ve sloganı " Katil her zaman tanıdığınız insanlardan biridir"

Fragmanın başında Ghostface'in yine bir kızı ağına düşürdüğünü ve teknolojinin imkanlarını sonuna kadar kullandığını görüyoruz. Öyle ki telefonu kullanarak evin kilitleri ile oynayıp iyice eziyet ediyor kurbanına. Ardından kurban, katilin insafına kalıyor.

Çığlık filminin devam filminde, fragmandan anlaşıldığı kadarıyla güncel katil, Ghostface rolüne daha önce bürünmüş katiller ile bağlantılı insanları hedef alıyor. Filmin sloganının da, "Katil her zaman tanıdığınız insanlardan biridir" olduğu düşünülünce, karakterlerin soyadları ortaya çıkmaya başladıkça spekülasyonların da alıp başını gideceğini tahmin etmek zor değil.

Yeni Scream filmi

Bu yeni Scream filminin "gerçekten" yeni bir film olacağı ve yeni cinayetler serisinin kapısını aralayacağı ifade ediliyor. Bu yüzden sıfırdan, yanında sayı olmadan yayınlanacak Scream, filmin başarısına göre devam filmleri ile gelebilir.

Ayrıca fragmanda geçen " Ben Sidney Prescott'um, tabi ki tüfeğim var" sözünün internet fenomeni haline geleceğini öngörmek zor değil.

Yeni Scream filminin vizyon tarihi 14 Ocak 2022.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2021 10:24
Bu filmi görünce Korkunç Bir Film diye bi komedi filmi vardı keşke o da yeniden çekilse gerçi bu sjw hastalığı yüzüden eski filmler kadar güzel olmaz heralde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 09:08
bu sefer hedef sydney değil yeni bir karakter diye düşünüyorum fragmanı izlediğimde
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.10.2021 01:17
Vay be çocukluğumun korku filmi . Baya baya çocuk ken korkardım. Hatta kağıttan çığlık maskesi yapıp kuzenlerle oynardık çok eskilerde mazi gözümde canlandı . Yenisinin çıkması güzel oldu fakat bizimkiler seslendirme yaparsa güzel olur son zamanlarda boykot ediyorlar yabancı filmleri ..m...a..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Scream filmi için ilk fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir