Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı bu Perşembe yayınlanacak

Murathan Özlü 22.02.2022 - 17:57
Yeni Secrets of Dumbledore fragmanının yayınlanacağı tarih bizzat Jude Law tarafından açıklandı.Fragman 24 Şubat perşembe günü yayınlanacak.

1914x1298 Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı 24 Şubat perşembe günü yayınlanacak. Duyuru bizzat Jude Law'dan geldi. Fantastic Beasts serisinde Albus Dumbledore'un gençliğini canlandıran Jude Law videoda fragmanın yayınlanacağı tarihi duyurdu.

Law ayrıca, Harry Potter evreninin en çok sevilen karakterlerinden Albus Dumbledore'un sırları ile yüzleşeceğimize de vurgu yapıyor.

Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı  24 Şubat'ta yayınlanacak


Law yayınladığı videoda şu ifadeleri kullanmış:

" Albus Dumbledore'u canlandırmak ne büyük bir şeref. Dünyanın en güçlü büyücülerinden birini, diğerlerinden hep bir adım önde olan, insanların içindeki iyiliği görmeye odaklanmış biri. Her zaman bilgece, genelde de bilmece gibi öğütler veren bir adam."

Jude Law sözlerine şöyle devam ediyor:

" Harry Potter ile sevdiğimiz bu efsanevi büyücüyü şekillendiren olayları Secrets of Dumbledore ( Dumbledore'un Sırları)  ile göreceğimizi açıklamaktan büyük bir heyecan duyuyorum.  Oldukça zorlu bir süreçten geçecek ve karşılaşacağı en büyük sınavda yanındakilere ihtiyacı olacak."

Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı bu Perşembe yayınlanacak
Fantastic Canavarlar 3'ün yapım süreci oldukça olaylı geçmişti. Pandemi süreci, hikayenin baştan yazılması ve Johhny Depp davası yüzünden Grindelwald'un değişmesi gibi süreçlerin ardından film, 2021'in sonundan 8 Nisan'a ertelendiğini öğrenmiştik.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı bu Perşembe yayınlanacak
İlginizi Çekebilir