Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı yayınlandı

Murathan Özlü 1.03.2022 - 19:30
Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı yayınlandı, filmin ikinci resmi fragmanında Dumbledore ve Grindelwald arasındaki bağa vurgu yapılıyor.

Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı dün akşam - 28 Şubat 2022- yayınlandı. Secrets of Dumbledore ikinci fragmanının aslında 24 Şubat'ta yayınlanması bekleniyordu.

Ancak Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sebebiyle fragman tarihi belirsiz bir güne ertelenmişti. Dün yayınlanan fragmanda, önceki filmlere göre aksiyon dozu çok daha yüksek sahneler göze çarpıyor.

Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı ve posterler yayınlandı

8 Nisan 2022'de vizyona girmesi beklenen Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore  için yeni karakter posterleri de yayınlandı Filmin ikinci resmi fragmanında, Dumbledore ile Grindelwald arasındaki ilişkiye daha fazla vurgu yapılıyor. Dumbledore, ikinci filmde olabildiğince pasif kalmayı tercih etmişti. Bunun sebebi de Grindelwald ile olan geçmişiydi. İkili, film boyunca çok kez yüzleşecek gibi gözüküyor.

Secrets of Dumbledore fragmanı
Secrets of Dumbledore, hem devamlı ertelenmesi hem de Grindelwald rolünü üstlenen Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard ile dava süreci sebebiyle filmdeki rolünden olması ile çok konuşulmuştu. Filmin vizyona girip girmeyeceği bile sorgulanır olmuş,  Johnny Depp'in hakkının yendiğini düşünen hayranlar filmi izlemeyeceklerini belirtmişlerdi. Ancak Mads Mikkelsen, en azından fragmanlara bakınca rolün altından kalkabilmiş gibi gözüküyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2022 09:28
Kusura bakmayın ısınamadım filme. Kesinlikle johnny depp olmalıydı. Davalık olsa bile, filmde ki etkisi inanılmaz olurdu. Ki fantastik canavarların son sahnesinde bile nasıldı etkisi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Secrets of Dumbledore fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir