Yeni Spawn filminde ünlü oyuncu jamie Foxx başrolü üstlenecek

Ersin Kılıç 29.05.2018 - 23:10
İkonik karaktere hangi oyuncu hayat verecek?

90'lı yılların en fenomen karakterlerinden biri olan Spawn'ın yeni filmi için uzun süredir çalışmalar yapılıyor. Serinin mimarı olan Todd McFarlane dönem dönem Spawn'ın yeni filmi için söylemlerde ve açıklamalarda bulunsa da film ile ilgili çok somut bir açıklama ile karşılaşmamıştık. Son olarak senaryosunun tamamlandığı açıklanan Spawn filmi için biraz önce beklenen haber geldi ve filmin başrol oyuncusu resmen açıklandı.

Jamie Foxx, yeni filmde Spawn karakterini canlandıracak

Todd McFarlane kendi sosyal medya hesaplarından bazı fotoğraflar paylaştı ve Jamie Foxx'un da yer aldığı bu fotoğraflara "Spawn ile takılıyoruz" notunu düştü. Yani yeniden çekilecek olan Spawn filminde Jamie Foxx'un başrolde yer alacağını ve Al Simmons (Spawn) karakterini canlandıracağını da açıklamış oldu. Konu ile ilgili bir açıklama da yapan McFarlane, ünlü oyuncu Jamie Foxx ile bundan 5 yıl önce Spawn filmi hakkında konuştuklarını ve o konuşmadan beri kendisinin hep aklında olduğunu da belirtmiş.

Logan filminden bile daha karanlık bir atmosfere sahip olacağı ve yetişkin damgası ile çıkacağı daha önce açıklanan Spawn filminin gösterim tarihi hala belli değil. Buna rağmen senaryonun tamamlanması ve başrol oyuncusunun ortaya çıkmasından sonra projenin biraz daha hız kazanacağını düşünüyoruz. Umarız yıllardır beklediğimize değer ve özlediğimiz bir Spawn filmi ile karşılaşırız.

Yeni Spawn filminin başrol oyuncusu en sonunda belli oldu

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 23:15
Mesele o değilde filme 15 milyar bütce ayırmışlar. Rakam çok komik. İnşallah filmde öyle olmaz .
Kalan Karakter: 300 Gönder
antoryum
antoryum 30.05.2018 18:30
Herkes daha karanlık bir film cümlesine takılmış. Buradaki ( dark ) karanlık, kelimesi koyu yada daha yoğun manasında kullanılmış olabilir mi ? Kesinlikle daha çok şiddet içerecek. Hali hazırda izlemiş olduğumuz ilk filmde anlaşıldığı mana da oldukça karanlıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 13:35
Logan filminden bile karanlık olacak bir çeviri hatası mı? Şu mu kast edildi yoksa, misal logan filminden bile dramatik olacak?

--------------------------------------------

Çeviri hatası değil, bu McFarlane'ın daha önce yaptığı bir açıklama. Filmin daha karanlık bir atmosferde olacağını açıklamıştı. (yetişkin damgası anlamında)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 05:36
Logan filminden bile karanlık ? Ne karanlık fimler var Logan karanlık sayılmaz bile garip bi kıyaslama noktası olmuş.
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 12:05
Sanirim marvel filmleri icinde bir kiyaslama yapilmis. Yoksa tabii ki ne filmler var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.05.2018 11:44
Her filme de Logan dan daha mı karanlık? diye bakar olmuş millet.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Spawn filminin başrol oyuncusu en sonunda belli oldu
İlginizi Çekebilir