Yeni Star Trek filminin yönetmeni Quentin Tarantino olabilir.

Hakan Hervenik 5.12.2017 - 14:15
Star Trek hayranları heyecanla resmi açıklamayı bekliyor.

Star Trek'in bir sonraki filmi için çalışmalar son hızı ile devam etmekte. Son olarak Star Trek: Beyond ile beyaz perdeyi ziyaret eden Star Trek serisi, bir sonraki filmine hazırlanıyor. Sony Pictures ve Paramount'un hız kesmeden devam ettiği filmin çalışmalarında son nokta Star Trek yazarlarının başına JJ Abrahams'ı getirmek olmuştu. Yönetmen koltuğunda kimin oturacağı belli olmazken, Paramount ünlü yönetmen Quentin Tarantino'yu filmin yönetmeni yapmak istediğini açıkladı.

Yeni Star Trek filmini Quentin Tarantino yönetebilir

Deadline'ın haberine göre, Tarantino film ile ilgili çok başarılı bir fikre sahipmiş ve JJ Abrahams bu fikir üzerinde çalışıyor ve senaryoyu hazırlıyormuş. Yeni filmleri ile hayranların beklentilerini pek de karşılayamayan Star Trek, belki de Tarantino ile tekrar yeşerebilir. Nerdist'te katıldığı bir podcast'te Star Trek: The Next Generation'ın en sevdiği seri olduğunu belirten Tarantino, aynı zamanda Star Wars yerine Star Trek filmini yönetmeyi tercih edeceğini belirtti.

Bakalım Sony Pictures ve Paramount, Quentin Tarantino ile Star Trek'in yönetmenliği için anlaşabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 09:54
artık bol bol kan görürüüz. bu adam robot ordusundan da kan çıkmasını sağlar. .: ) şu filmi artık hikayeyi bilen ve de çok seven biri tarafından çekilsin. son iki film neydi öyle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 09:19
Ayrıca son 3 filminde hala gizemi sağlayamadılar; Borglar konusu eski filmlerinde var, borgların kaçtıkları bir türde var mesela bunu işleyebilirler. senaryosu o kadar çokki hala asıl görevleri olan araştırma sürecine giremediler. konu arıyorsanız ST Voyager dizisini izlemenizi tavsiye ederim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.12.2017 09:10
Gerçekten mükemmel olur. Olumsuz yorum yapanlar bu yönetmenin kim ve nasıl olduğunu bilmiyormusunuz? Her filminde sonucunu asla tahmin edememezsiniz. Ne demek bu işte gizem hat safhada olacak demek bu sebeple Star trek filmi için en iyisi olacağına inanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2017 17:26
quentin tarantino star trek filmi cekmeeeeeez...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Alpertekmeci
Alpertekmeci 5.12.2017 16:48
Yeni seri paralel evrende geçiyor. Normal evrende yıllar sonra hikayeye giren Kaptan Picard ekibi ile Kaptan Kirk ekibi, bu evrende aynı zamanda karşılaşsa tadından yenmez. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Star Trek filminin yönetmeni Quentin Tarantino olabilir
İlginizi Çekebilir