Yeni State of Play sunumu Horizon Forbidden West odaklı olacak

Ersin Kılıç 25.05.2021 - 16:36
Sony yaptığı açıklama ile birlikte büyük bir merakla beklenen Horizon Forbidden West oyununa odaklanacak yeni State of Play tarihini duyurdu.

Playstation 5 ve PS4 sahiplerinin büyük bir merakla beklediği Horizon Forbidden West için uzun bir oynanış videosu nihayet gelmek üzere. Sony geçtiğimiz dakikalarda yaptığı açıklama ile yeni bir State of Play duyurusuna imza attı. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan bu sunumun odağında ise Alloy'un yeni macerası Horizon Forbidden West olacak.

Horizon Forbidden West oynanış videosu geliyor

Sony bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl itibari ile dönem dönem State of Play sunumlarına imza atıyor ve bu sunumlarda çeşitli duyurular ile karşılaşıyoruz. Tabi bazı durumlarda da tek bir oyuna odaklanılan sunumlar olabiliyor. Nitekim son olarak düzenlenen State of Play etkinliğinin odağında 11 Haziran'da çıkacak Ratchet & Clank: Rift Apart vardı. Yeni duyurulan sunumun odak noktası ise dediğimiz gibi Horizon Forbidden West olacak.

Her zaman olduğu gibi Perşembe gününü seçen Sony, sunumun 27 Mayıs'ta düzenleneceğini açıkladı. Bu sunum Perşembe günü Türkiye saati ile 00:00'da gerçekleşecek ve Playstation'ın resmi Youtube, Twitch kanalı üzerinden yayınlanacak. 20 dakika sürecek olan State of Play sunumunun 14 dakikası oyunun Playstation 5 sürümünden alınan oynanış videosuna ayrılacak.

Yeni State of Play sunumu Horizon Forbidden West odaklı olacak

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.05.2021 23:59
Şu Oyun neden Türkçe çıkmaz anlayamıyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni State of Play sunumu Horizon Forbidden West odaklı olacak
İlginizi Çekebilir