Yeni Terminator filmi ne zaman gösterime girecek?

Ersin Kılıç 28.09.2017 - 15:07
James Cameron filmin gösterim tarihini açıkladı

Bilim kurgu sinemasının örnek gösterilen filmlerinden biri olan Terminator serisi özellikle James Cameron'un yönetmenliğindeki ilk iki film ile adeta çığır açmıştı. Arnold Schwarzenegger ile özdeşleşen serinin sonraki halkaları tam olarak beklediğimiz kıvamda olmasa da belli bir çıtayı da yakalamıştı. Neyse ki geçtiğimiz aylarda James Cameron güzel bir açıklama ile birlikte serinin haklarını tekrar aldığını belirtmiş ve yapılacak olan yeni filmin direk olarak ilk iki filmin devamı niteliğinde olacağını da sözlerine eklemişti.

Yeni Terminator filmi ne zaman gösterime girecek?

İşte Skynet'in neden T-800 için Arnold'ı seçtiğini de öğreneceğimiz film ile alakalı yeni haberler de gelmeye başladı. Son olarak Linda Hamilton'un da Sarah Conner olarak döneceğini öğrendiğimiz film için nihayet bir tarih verildi. James Cameron ve filmin yönetmenliğini üstlenecek olan Tim Miller, yeni Terminator filminin 26 Temmuz 2019'da gösterime gireceğini açıkladılar.

Senaryoda T-800'ün neden seçildiğine dair detayların yanı sıra Arnold Schwarzenegger'in yaşlanması ile ilgili de gerekli adımların atılacağı belirtilmiş. Yani aktörün yaşı senaryoya uygun bir şekilde karşımıza çıkacak. Hatırlarsanız Genisys filminde de benzer bir senaryo uygulanmıştı. Yeni filmde ise nasıl detaylar kullanılacağını şimdiden merak ediyoruz. 


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Terminator filmi ne zaman gösterime girecek?
İlginizi Çekebilir