Yeni Ubisoft Forward etkinlik tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 2.09.2020 - 11:17
Ubisoft yaptığı açıklama ile yeni Ubisoft Forward etkinliğinin 10 Eylül'de düzenleneceğini duyurdu. Sunumda yeni oyunlara da yer verilecek.

Ubisoft bildiğiniz gibi E3 fuarının Covid-19 sebebiyle iptal edilmesinden sonra Ubisoft Forward adında  sunumlara yer verileceğini açıklamıştı. Nitekim Temmuz ayında bu sunumun ilki yapılmış ve mevcut oyunların yanı sıra Far Cry 6 gibi duyurularla da karşılaşmıştık. Sunum sonrasında ise Ubisoft Forward etkinliğinin devam edeceği de açıklanmıştı. Bugün ise yeni etkinliğin 10 Eylül'de düzenleneceği duyuruldu

Yeni Ubisoft Forward etkinliği 10 Eylül'de düzenlenecek

Yeni Ubisoft Forward etkinliği bir öncekinde olduğu gibi firmanın Twitch ve Youtube hesaplarının yanı sıra resmi sitesinden de yayınlanacak. Etkinliğin Türkiye saati ile 10 Eylül 22:00'da gerçekleşeceğini de belirtelim.

Ubisoft bu yeni etkinlik için kısa bir tanıtım videosu da yayınladı. Sunumda Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, ve Rainbow Six Siege gibi oyunların yanı sıra Immortals Fenyx Rising (Gods and Monsters) gibi merakla beklenen oyunlara da yer verilecek. Ayrıca videoya baktığımızda büyük haberler ibaresi dışında yeni oyunlar ibaresini de görüyoruz. Yani firmanın bu sunumda yeni duyurular ile karşımıza çıkma ihtimali de bulunuyor. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Naru61
Naru61 2.09.2020 20:18
Merakla bekliyorum.Çünkü kovulan çalışanlar üst yöneticiler şirketi kötüye götürüyordu.Umarım yeni değişimler olmuştur.Ubisoft bence Türk oyuncusuna destek veriyor.Türkçe oyunlar göreceğiz inşallah.
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2020 21:50
Bu değişimleri görmek için daha çok zaman var önümüzde çünkü yeni oyunları bu atılan yöneticiler etkisinde olmadan geliştirmek için minimum 3 sene geçmesi lazım. En iyi ihtimalle 2022-2023 yıllarında çıkaracakları oyunlarda değişimi görebiliriz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yeni Ubisoft Forward etkinlik tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir