Yüksek bütçeli yeni Control oyunu hakkında detaylar açıklandı

Eren Eroğlu 14.08.2021 - 11:27
Remedy, Control'un on milyon oyuncuyu aştığını söylerken, aynı evrende geçecek olan daha yüksek bütçeli yeni Control oyunu hakkında açıklama yaptı.

Control'ün yapımcı ekibi Remedy, henüz geliştirme aşamasında PvE (Oyuncuya karşı çevre) bir yapım olan Project Condor hakkında bazı detaylar verirken, ileride çıkmasını planladıkları çok daha yüksek bütçeli yeni bir Control oyunu hakkında çeşitli güncellemeler sağladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan şirket duyurusunda; stüdyonun CEO'su Tero Virtala, Remedy hayranlarına şu anda hangi oyunları geliştirmekte oldukları hakkında birkaç fikir verdi.

Yüksek bütçeli yeni Control oyunu için bazı detaylar açıklandı

Virtala, stüdyodaki kâr artışının ekibe ''stratejimizi uygulamak ve iddialı uzun vadeli büyüme planlarımızı gerçekleştirmek için daha güçlü araçlar'' sağladığını belirtirken, stüdyonun çoklu proje yeteneklerini genişletebildiğini ve özellikle proje finansmanı faaliyetleriyle ilgili şirket içi kabiliyetlerini güçlendirdiklerini söylüyor. Remedy'nin birden fazla proje üzerinde çalışabileceğini vurgulayan bu açıklamadan sonra, Control ile aynı evrende yer alan dört oyunculu bir co-op PvE oyunu olan Project Condor gündeme getiriliyor.

Yüksek bütçeli yeni Control oyunu için bazı detaylar açıklandı

Vitala, duyurunun ilerleyen kısımlarında, 505 Games ile yapılan anlaşmayla bağlantılı olarak, iki şirketinde daha büyük bütçeli yeni Control oyunu için erken konsept aşamasında olduğunu ve çeşitli şartlar üzerinde anlaştıklarını da belirtti. Control'ü on milyon oyuncudan daha fazla oynandığını düşününce, daha yüksek bütçeli bir versiyonunun geliyor olması pek de şaşırtıcı bir durum değil. İlerleyen zamanlarda daha yüksek bütçeli yeni Control oyunu görecek olmamız ise oldukça sevindirici.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2021 23:31
Bu oyun çok abartıldı. Bence hiç güzel bir oyun değildi. Savaş dinamikleri hiç eğlenceli değildi çünkü.
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 10:32
Hikayesine dikkat ettin mi? Yoksa ara sahnelerde klavyenin tüm tuşlarına basıp geçmeye mi çalıştın? Bana göre mekanikleri ve hikayesi ile oldukça kaliteli bir yapımdı.
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 01:15
Nesi çok abartıldı oyunun? Epic bedava yapmasa adını bile duymayacaktınız. Sırf Ashtray Maze bölümü ve Take Control müziği için 4 kez bitirdim oyunu. Atmosferi, hikayesi ve sesleri başlı başına bir yapıt. Siz gidin yıllarca hypelanan ama 5 para etmez cyberpunk oynayın.
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2021 00:28
Seven de sevmiş. Bırakın şu bu oyun da çok abartıldı laflarını.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Yüksek bütçeli yeni Control oyunu hakkında detaylar açıklandı
İlginizi Çekebilir