Zack Snyder's Justice League'in resmi müziği yayınlandı

Özgür Deveci 19.02.2021 - 22:59
2017 yılında yayınlanan Justice League'in yönetmeni tarafından düzenlenen Zack Snyder's Justice League filminin resmi müziği yayınlandı.

DC Extended Universe'nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, bildiğiniz üzere 2017 yılında vizyona girmişti. Film, ne yazık ki yönetmen değişikliğinden dolayı beklentileri karşılayamadı. Aradan geçen üç buçuk yıldan sonra filmin asıl yönetmeni, kendi kurgusunu yayınlayacağını duyurdu. Filmin prodüksiyon aşaması tamamlandı ve tek parça halinde 4 saat uzunluğunda yayınlanacağı açıklandı.

HBO Max'a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL'e ait.

Zack Snyder's Justice League'in resmi müziği yayınlandı

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max'te gösterime girecek

Zack Snyder's Justice League, 18 Mart 2021 tarihinde HBO Max platformunda gösterime girecek. İlk olarak DC FanDome etkinliğinde, filmin bir saat uzunluğunda ve dört parça halinde yayınlanacağı belirtildi. Ancak sonrasında filmin yönetmeni tarafından yapılan açıklamada, filmin tek parça halinde 4 saat olacağı açıklandı.

Junkie XL tarafından bestelenen müzik, filmin hayranları tarafından oldukça beğenildi. Yaklaşık 7 dakika uzunluğunda olan The Crew at Warpower isimli parça, Apple Music, Spotify, iTunes Store, YouTube, Amazon Music ve Deezer platformlarında yayınlandı. Filmin yönetmeni Snyder, şarkının bağlantısını resmi Twitter hesabından paylaştı ve tüm hayranları dinlemeye davet etti. Junkie XL (Tom Holkenborg) daha önce Snyder'ın diğer DC Extended Universe filmlerinin resmi soundtrack albümlerine yardımcı olmuştu. Bu nedenle Justice League için yaptığı müzik, muhtemelen geçmiş filmlerle uyumlu olacak.

Geçtiğimiz Pazar günü filmin resmi fragmanı yayınlanmıştı ve Snyder, kendi kurgusuyla ilgili çeşitli resimleri ve posterleri yayınlamaya devam etti. Son olarak filmin yayınlanan resmi müziğini aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 16:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zack Snyder's Justice League'in resmi müziği yayınlandı
İlginizi Çekebilir