Zaman kontrolü oyunu Timelie, Türkçe dil desteğine kavuştu

Özgür Deveci 24.06.2020 - 13:45
Urnique Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan zaman kontrolü bulmaca oyunu Timelie, yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Türkçe dil desteğine kavuştu.

Urnique Studio tarafından geliştirilen ve yayınlanan zaman kontrolü bulmaca oyunu Timelie için 1.0.4 güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan yeni yamayla birlikte macOS desteğinin yanı sıra aralarında Türkçe'nin de yer aldığı sekiz yeni dil seçeneği oyuna eklendi. Bu arada oyun Steam platformunda 30 TL fiyat etiketine sahip.

Bangkok'ta küçük bir geliştirici ekip tarafından bir öğrenci projesi olarak tasarlanan Timelie'nin ilk sürümleri, Microsoft'un 2019 Imagine Cup Öğrenci Gelişim Yarışması'nda en iyi oyun ödülünü kazandı. Yine aynı yıl Tayland Ulusal Yazılım Yarışması'nda en iyi oyun ve Bangkok Uluslararası Dijital İçerik Festivali'nde en iyi öğrenci teknik projesi ödüllerine layık görüldü. Oyundaki amacımız ise bulmacaları çözerken ve sıra dışı, gerçek dışı bir dünyanın sırlarını ortaya çıkartırken gizemli bir kedi ile çalışarak zamanı kontrol etmek.

Zaman kontrolü oyunu Timelie, Türkçe dil desteğine kavuştu

Zaman kontrolü oyunu Timelie için 1.0.4 güncellemesi yayınlandı

Timelie'da her saniyenin bir hükmü vardır; bu gizli bulmaca oyununda zamanın gücü senin ellerinde. Soyut ve gerçeküstü dünyaya hapsedilmiş bir kız ve gizemli bir kedi, her köşede karşılarına çıkan isimsiz düşmandan ve bu dünyadan kaçmak zorundalar.

Ana Özellikler

İleriyi gör, geriye sar - Zaman Tüneli yeteneği oyunculara, zamanı bir medya oynatıcısını kontrol eder gibi kontrol etme gücünü verir. Zamanı geri sarıp hatalarını düzeltmek için Zaman Tüneli'ni sola sürükle. Geleceğini izlemek ve geçmişini değiştirebileceğin değerli bilgiler edinmek için sağa sürükle.

Tek kişi için iş birliği - Kediyle kızı aynı anda kontrol et, birbirlerini tamamlamaları, kaçış tespiti, düşmanların dikkatini dağıtmak ve tutsak kaldıkları dünyadan nihai kaçışa ulaşmaları için hareketlerini ve eylemlerini zamanla. Daha önce hiç olmamış tekli oyuncu iş birliği oyunu deneyimle.

Zamanın ötesinde bir dünya - Renkli soyutlamalar ve gerçek dışı görsellerle dolu enerjik bir dünyada kendini kaybet. Tehlike dolu alemleri dolaş... Ve keşfet.

Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Son olarak siz bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Türkçe dil desteğinin gelmesiyle birlikte kimler bu oyunu oynamak istiyor? Ayrıca fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 15:31
Braid tavsiye ederim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.06.2020 09:41
Uzun vadede sıkıcı. Tutorial bile sıkıcı ve yavaş başlıyor. Bu tarzı sevenler için Lara Croft GO daha eğlenceli gelebilir. Herşeyden önce Lara Croft var (:
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bilgekhan
Bilgekhan 24.06.2020 20:33
Serial Cleaner AI'ıyla onun Isometriği ama uzun vadede sıkıcı bir oyun ne yazık ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Zaman kontrolü oyunu Timelie, Türkçe dil desteğine kavuştu
İlginizi Çekebilir