Project Lilith oyunundan ilk ayrıntılar geldi

Burak Bahar 6.04.2021 - 15:02
Dark Souls serisinden ilham alan ve türe benzersiz bir aksiyon ve yeni mekanik karışımı getiren Project Lilith oyununa dair yeni detaylar var!

Unreal Engine teknolojisi kullanılarak geliştirilen, AAA kalitesinde heyecan verici bir deneyim Project Lilith yolda!

PlayWay ve Soro Games, fantezi ve karanlık temaları benzersiz bir şekilde birleştiren yeni aksiyon ve macera RPG oyunlarını duyurdu. Project Lilith gelişim hayatına PlayWay önderliğinde Steam'de başlamayı planlıyor.

Hem PlayWay hem de Soro Games Polonya merkezli iki firma olarak biliniyor. Oyuncular tarafından oldukça fazla sevilen The Witcher serisi de dahil Dying Light, Frostpunk ve son günlerin "gündem belirleyen" oyunu Outriders da Polonya'dan çıktı.

Project Lilith duyuru fragmanı

"Project Lilith içerisinde oyuncular; iblislerin ve cehennemlerin istilasına uğramış topraklarda yolculuk edecek, acı ve intikamla dolu hikayeyi yeniden yaşayacak."

Bildiğimiz kadarıyla yöneteceğimiz karakter; hayatını mahveden birini bulmak ve Lilith'i aramak için önüne çıkan her şeyi yok edecek. Bu yolda oyuncunun tercihi anahtar rolünde olacak çünkü her durum için farklı kombinasyon yaratabileceğiniz silahlara sahip olacaksınız. Bu da farklı düşmanlar için farklı silahlar anlamına geliyor. Çok sık pratik gerektireceği aşikar.

Project Lilith oyunundan ilk ayrıntılar geldi

Öğeler yalnızca siz ilerledikçe güçlenecek. Aksiyon sistemi ise yine silahlar gibi pek çok kombinasyon yaratabilmenize imkan sunacak. Oyunda ilerledikçe ve materyal topladıkça teçhizat satın alabilecek ve efsanevi öğeler üretebileceksiniz.

Silahlar oyun içerisindeki düşmanları alt etmek için yeterli değil. Oyuncular "öfkelerini" bir güce dönüştürüp, çeşitli büyüler yapabilecek. Bu "öfke" havuzu akıllıca kullanılması gereken, kalıcı olmayan ve tükenebilir bir sistem.

PlayWay ve Soro Games ikilisinin işlediği tema, Dark Souls serisinden büyük ilham alıyor ve türe benzersiz bir aksiyon ve yeni mekanik karışımı getiriyor gibi görünüyor. Oyun tarihinde kalıcı yerler edinmiş oyun serilerinden birkaçına benzediği için pek çok oyuna yoğun ve karanlık bir dönüş yaşatacak potansiyele sahip görünüyor.

Project Lilith oyunundan ilk ayrıntılar geldi

Project Lilith oyununun şu anda bir çıkış tarihi olmasa da bağlantıdaki Steam mağaza sayfası aktif durumda. Oyun ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için Steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz.

Sizler de yeni aksiyon RPG türündeki Project Lilith hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 01:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 03:03
Tavşanın suyunun suyu.ps3 e mi yapılıyor acaba?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 18:08
İzlerken uyumuşum
Kalan Karakter: 300 Gönder
Project Lilith oyunundan ilk ayrıntılar geldi
İlginizi Çekebilir