Stronghold Crusader 2 için yeni DLC: The Emperor & The Hermit Çıktı

Furkan Sakoğlu 14.05.2015 - 17:41
Yeni sefer, karakterler ve kale tasarımları! Oyuna sahip kişilere dokuz
DLC haritası ücretsiz

Firefly Stüdyoları Steam üzerinde Stronghold Crusader 2: The Emperor & The Hermit DLC’sini yayınladı. Bir hafta boyunca %33 indirimle satışta kalacak bu yeni genişleme paketi oyuna yedi tek oyunculu görev, iki yapay zeka karakter, yeni kale tasarımları, başarımlar ve armalı kalkan tasarımları ekliyor:



Sandbox kuşatmaları, kolay yapay zeka ve taraf seçimi gibi özelliklerin eklendiği İstila Güncellemesinin akabinde gelen ‘The Emperor & The Hermit’ DLC’si oyuna ilk Stronghold Crusader’daki The Emperor ve The Abbot’un manevi haleflerini getiriyor. Çarpışma (skirmish) ve multiplayer modlarında kullanılabilecek Emperor ile Hermit dini sebeplerden dolayı burada olup adil mi yoksa yozlaşmış mı olduklarını sorgulamadan davalarını destekleyen yobaz insanları peşlerinden sürüklüyorlar.

Yeni Görevler

Kutsal toprakların ağırlığına dikkat edin, çöl için yarışacak sıradaki iki lord boyun eğmez bir dini şevkle geliyor. Yıllar boyu kendi bölgesinde saygı duyulan Hermit’in kutsal otorite için bu cüretkar iddiası gözünü kör etmiş. Şimdi bir suikastçı lejyonunu yönetiyor, düşmanlarının yaklaşan ordularını fark etmelerini istemiyor. Bir de uzak diyarlardan genel Emperor var. Emperor emrindeki dev ordularla krallığını uzaklardaki Ortadoğu içlerinde genişletene kadar dur durak bilmeyecek. Zorluk seviyesi öncekilerin üzerine çıkarılan Hermit & Emperor çarpışma patikasında üç farklı haritadaki yedi çarpışmayı başarıyla geçmek için kurnaz taktiklere ve tecrübeli bir zekaya sahip olmak gerekecek. Çöl ateşi yükseliyor, su ve buz getirin. Yeni savaşçıların kılıçlarında merhamet yok.

Yeni Yapay Zeka Karakterler

Emperor

Almanya’da doğan Emperor bir zamanlar dünya çapında saygı gören yüksek profilli dini bir figürdü. Kiliseden Aforoz edilip takipçilerinin ve yoldaşlarının gözünde itibarsızlaştırıldı, şimdi ise onun Tanrı tarafından kendilerini kutsal topraklara götürmek üzere seçilmiş kişi olduğuna inanan bir grup dini fanatiği yönetiyor. Yoldaşlarına karşı artık herhangi bir dini yükümlülük hissetmeyen Emperor eski gücünü ve yetkilerini kazanana kadar durmayacaktır. Oyunda kötü bir tene sahip yaşlı bir moruk olarak görünse de pahalı giysileri ve tuhaf bir şekilde iyi saçları var.

Hermit

Şimdi savaş alanı olarak kullanılan topraklarda oldukça dindar olarak yetiştirilen Hermit istilacı Haçlı sürülerinden oldukça rahatsız. Belirli bir yetkisi, soylu bir ailesi, askeri tecrübesi ya da statü sembolü olarak kullanabileceği bir hanedanı olmayan bir karakter olarak Hermit, bu bakımdan Stronghold’un biraz dışında kalıyor. Hermit’in sahip olduğu şey ise istiladan onun kadar rahatsız dini yobazlardan oluşan ve liderlerinin izinde Haçlı kanı dökmek isteyen bir ordu. Bu adamlar için karşı-haçlı seferinde Richard ve diğer Haçlı Lordlarına karşı Hermit’i destekleme fikri en asil sebep.

-Basın Bülteni
Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 18:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.01.2016 18:04
ben bu oyunu internetten indirdimde. oynarken acayip kasıyor. acaba orjinal mi satın almak gerekiyor kasmaması için ??. benim bilgisayarım diablo 3 ü bile sorunsuz kasmadan çalıştırıyor.Ama stronghold crusader 2 acayip derecede kasıyor. Bilgisi olan beni aydınlatabilirse sevinirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2015 00:39
çok istememe rağmen crusader'dan sonra ne 2 ne de 3'e alışamadım, oynayamadım. Yani böyle birşeyler eksik ama daha çözemedim
MK Okuru
MK Okuru 16.05.2015 00:10
1 de çok iyiydi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Crusader 2 için yeni DLC: The Emperor & The Hermit Çıktı
İlginizi Çekebilir