Derecelendirme kuruluşu Sunset Overdrive PC sürümünü listeledi

Ahmet Özçilingir 1.11.2018 - 13:38
Oyun PC'ye mi geliyor?

Xbox One'ın çıkış oyunlarından Insomniac Games'in geliştirdiği Sunset Overdrive'ın PC sürümü bir süredir söylenti şeklinde kulaktan kulağa dolaşıyordu. Koreli derecelendirme kuruluşu ESRB (Entertainment Software Rating Board) Sunset Overdrive'ın PC sürümünü listeledi.  Bu listelemenin ardından, söylentilerin gerçeğe dönüşme olasılığı oldukça yüksek görünüyor.  Xbox One özel oyunlarından Sunset Overdrive'ı PC'de görebiliriz.

Sunset Overdrive PC için listelendi

Koreli derecelendirme kuruluşu ESRB bir süredir söylenti şeklinde dolaşan Sunset Overdrive'ın PC sürümünü listeledi. Playstation 4 özel oyunu Marvel's Spider-Man'in de geliştiricisi Insomniac Games imzalı, Sunset Overdrive 2014 yılında yayınlanmıştı. Açık dünya, platform ve aksiyon öğelerinin oldukça eğlenceli bir şekilde bir araya getirdiği oyun, Xbox One'ın da en iyi oyunları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında da Sunset Overdrive'ın PC için yayınlanacağı yönünde haberler çıkmıştı. Mayıs ayında bir başka Güney Kore derecelendirme şirketi Sunset Overdrivve'ın PC sürümün listelemişti. Bu iki derecelendirme haberi de Sunset Overdrive'ın PC'ye geleceğine işaret ediyor. Ancak Microsoft tarafından da, Insomniac Games tarafından da konu ile ilgili açıklama yapılmadı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 07:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2018 16:12
xbox oyunları her zaman pc için çıkar zaten o yüzden xbox gereksiz bir platform bence ama oyunun yapımcısı Insomniac Games olduğu için pc için çıkmamış olabilir malum Insonmiac Games pc için oyun çıkarmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2018 20:14
oynamak istediğim ama ps'im olduğu için oynayamadığım bir oyundu. Umarım bi an önce gelirde alıp oynarım
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.11.2018 17:45
coming to pc? PC????
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunset Overdrive'ın PC sürümünü ufuta gözükmeye başladı
İlginizi Çekebilir