10 Yıl önce Merlin

Mert Günhan 5.03.2013 - 15:26
Öyle bir zaman olur ki
Öyle bir zaman olur ki! Merlin'in Kazanı'ndan 14 yıllık yayın hayatında kimler geldi kimler geçti. Şüphesiz hepsi öyle ya da böyle siteye bir şekilde izini bıraktı, yazılarını çaktı! İşte bu ufak nostalji köşemiz sizlere bu yazarlarımızı hatırlatmak, ufak bir zaman yolculuğuna çıkmak için her hafta sizlerle olacak! Şimdi çok beklemeden hemen zaman tüneline girelim!

10 Yıl önce Merlin
Yıl 2003, Gamecube fırtına gibi esiyor, bildiğimiz sevdiğimiz Resident Evil Gamecube için çıkıyor, Merlin'e de incelemesi düşüyor tabii ki. Alkan Adakaner tarihte bugün Resident Evil'ın Gamecube versiyonunu yazmış.


Freelancer İncelemesi

10 Yıl önce Merlin
Freelancer ilk çıktığında bütün bilimkurgu hayranları çılgınlar gibi oynamış, Ant Köksal ise incelemesini yapmıştı! Trent'in uzay boşluğunda yaşadığı maceraların haddi hesabı olmadığı devasa bir dünyayı barındıran Freelancer, muhteşem multiplayer özelliği ile kendisini senelerce oynatmaya devam etti!

Kriz: Kayıp Topraklarda Savaş

10 Yıl önce Merlin
Kriz: Kayıp Topraklarda Savaş, Yoğurt Teknolojileri tarafından o dönem geliştirilen ve Türk oyuncusu tarafından oldukça hevesli bir şekilde beklenilen bir strateji oyunuydu. Türk oyun endüstrisinin önemli atılımlarından birisini sembolize eden Kriz'in ön incelemesini 10 yıl önce Berk Iybar yapmıştı.

Lord of The Rings: Two Towers İnceleme


10 Yıl önce Merlin


Sene 2003, Lord of The Rings efsanesi yayılmaya devam ediyor. İnternet "Aragon_89" takma isimli insanlarla dolmuş taşıyor, oyun endüstrisi geri kalır mı? Konsollar için hazırlanan Two Towers'ı inceleyen Arda Gündüz, oyuna oldukça cömert davranmış!

Parapsikoloji (Sizden Gelenler)
Sizden Gelenler köşemiz 10 yıl önce gene sizinle birlikte! Mert Kalak'ın yazdığı Parapsikoloji yazısı, Merlin'in incilerini oluşturan Sizden Gelenler kısmının en değerli parçalarından birisi!

Evet, 10 yıl önce bugün Merlin'de bunlar olmuş, peki siz 10 yıl önce neredeydiniz?



Yorumlar 33
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 21:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
10 Yıl önce Merlin
İlginizi Çekebilir