29 TL değerindeki Transistor Epic Store'da bedava oldu!

Ahmet Özçilingir 19.04.2019 - 10:41
Transistor ücretsiz oldu

Transistor, Epic Game Store'da bedava oldu. Epic Games Store ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Her iki haftada bir Epic Games Store yeni bir ücretsiz oyun veriyor. İzomterik kamera açısıyla oynanan aksiyon oyunu Transsistor 29 TL'ye satılıyordu.

29 TL değerindeki Transistor Epic Store'da bedava oldu

Oyunu 2 hafta içinde Epic Games Store kütüphanenize eklemeniz gerekiyor. Ekledikten sonra oyun tamamen sizin oluyor. Bedava Transistor nasıl alırım? diyorsanız eğer, buraya tıklayarak Epic Games Store'a giriş yapmanız gerekiyor. Eğer üye değilseniz Epic Games Store'a üye olmanız gerekiyor. Oyunu Epic Games Store uygulaması üzerinden oynamanız gerekiyor. Bunun için de Epic Games Store uygulamasını indirmeniz gerekiyor.   

"Bastion'ın yaratıcılarının yeni oyunu olan Transistor, kaynağı bilinmeyen benzersiz bir silah kullanarak fütürist yapılara sahip etkileyici bir şehirde savaşacağınız, bilim kurgu temalı bir aksiyon rol yapma oyunudur. Transistor, düşünmeye zorlayan stratejik planlamayı hızlı aksiyon deneyimiyle kusursuz şekilde birleştirerek oyuna etkileşimli bir yapı ve sizi oyunun atmosferine çeken zengin bir anlatım katıyor."  

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 17:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.04.2019 18:12
Bradalar/YouTube
Kalan Karakter: 300 Gönder
29 TL değerindeki Transistor Epic Store'da bedava oldu!
İlginizi Çekebilir