"Angry Birds gelip geçici bir akım!"

Murat Halilbeyoğlu 23.12.2011 - 12:29
Tetris başkanı Angry Birds hakkında konuştu
Tetris Company'nin yöneticisi Henk Rogers, Indusrty Gamers'a verdiği röportajda son zamanların olay yaratan oyunu Angry Birds hakkında konuştu:

"Bunu bir sporla karşılaştırmak istiyorum. En başında bu bir aktiviteydi, tıpkı golf oynamanın bir aktivite olduğu gibi, sonra bir spora dönüştü. Bana kalırsa insanlar bir oyunu 20-25 yıldan fazla oynarlarsa o zaman diyebilirsiniz ki bu oyun burada kalıcı, bu artık bir spor, artık geçici bir akım değil. Angry Birds çok tatlı bir oyun ve herkes onu bir süre boyunca oynuyor ancak sonra sıkılıp oyun seçeneklerinde ilerliyor ve yeni oyunlara geçiyorlar.

"Angry Birds gelip geçici bir akım!"
Fakat Tetris tıpkı "Mutlu Yıllar" şarkısı gibi sürekli devam ediyor. Herkesin elinde gelip geçici oyunlar var, bu oyunlarla hit sağlıyorlar fakat bunların hepsi geçici. Tanınmayan oyununuzun bir numara olmasını istiyorsanız gerçekten çok çalışmanız lazım, oysa ki biz Tetrisi terkradan yayınladığımızda, hiçbir pazarlama girişminde bulunmamamıza rağmen, yine 1 numaraya oturdu. Açıkçası şunu söylemem gerek ki bizim haksızlık sayılabilecek bir avantajımız var. Altın yumurta yerine onu yumurtlayan tavuk bizde."

Siz ne dersiniz? Yılların eskitemediği Tetris mi? Yoksa Son zmaanların bir numarası Angry Birds mü?
Yorumlar 18
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 11:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
"Angry Birds gelip geçici bir akım!"
İlginizi Çekebilir