7.1 desteğine sahip olan Razer Kraken V3 X satışa çıktı

Ersin Kılıç 26.03.2021 - 11:53
Oyuncu aksesuarları konusunda akla gelen ilk firmalardan biri olan firma, Razer Kraken V3 X kulaklık modelini satışa çıkardı.

Razer Kraken V3 X modeli diğer modellere göre uygun fiyatının yanı sıra sahip olduğu özellikler ile ön plana çıkan bir kulaklık. 7.1 surround ses desteğinin yanı sıra RGB ışıklandırma gibi tasarımsal yönleri de bulunan Razer Kraken V3 X modelinin satışa çıktığı açıklandı. Kulaklık özellikleri ve konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde;

Razer Kraken V3 X satışa çıktı

Oyuncular için dünyanın önde gelen yaşam tarzı markası Razer (Hong Kong Stok Kodu: 1337) bugün Razer Kraken V3 X oyun kulaklığını duyurdu. En çok satan Razer Kraken X'ten1 esinlenen Razer Kraken V3 X, gelişmiş atmosfer oluşumunu (immersion) sağlamak adına yükseltilmiş ses sürücüleri ve çok yönlü bir oyun deneyimi için Razer Chroma RGB ile uzun süreli kullanım ve gelişmiş konfor sağlamak için tasarlanmıştır.

7.1 desteğine sahip olan Razer Kraken V3 X satışa çıktı

Razer Kraken V3 X, sürükleyici bir ses deneyimi için ultra hafif rahatlık sağlar. Patentli ses sürücüsü tasarımı olarak ilk defa Razer BlackShark V2 espor kulaklık ailesinde tanıtılan Razer TriForce 40 mm sürücüler ve 7.1 surround ses ile donanmış olan Razer Kraken V3 X, üst düzey, gerçekçi ses sunar. 

Razer HyperClear Cardioid Mic ile kulaklık, oyun içinde parazitsiz net iletişim sağlar. Hibrit kumaş ve hafızalı köpük kulak yastıklarına sahip hafif 285 gr'lık kulaklık, oyuncuların uzun oyun seanslarında sürekli rahatlık sağlar. Razer Kraken V3 X, Razer'ın 16,8 milyondan fazla renge sahip tescilli RGB aydınlatma teknolojisi olan Razer Chroma™ RGB tarafından desteklenirken, markanın en uygun fiyatlı kulaklığıdır ve oyuncuların atmosfere daha iyi katılabilmesi (immersion) için kulaklık ışıklarını özelleştirmelerine olanak tanır.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 17:39
ses kartı + en dandik kulaklık > razer kulaklık
Kalan Karakter: 300 Gönder
7.1 desteğine sahip olan Razer Kraken V3 X satışa çıktı
İlginizi Çekebilir