Bir kediyi kontrol ettiğimiz ve yeni videosu yayınlanan Stray ertelendi

Ersin Kılıç 30.07.2021 - 13:25
Annapurna Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre bir kediyi kontrol ettiğimiz Stray 2022 yılına ertelendi.

Geçtiğimiz yıl duyurulan ve daha ilk videosuyla bile dikkatleri üzerine çeken Stray 2022 yılına ertelendi. BlueTwelve ekibi tarafından geliştirilen Stray, daha önce Journey, What Remains of Edith Finch, Outer Wilds ve Kentucky Route Zero gibi başarılı oyunların da dağıtımını üstlenen Annapurna Interactive tarafından yapılan açıklamaya göre biraz daha gecikmeli olarak karşımıza çıkacak.

Bir kediyi kontrol ettiğimiz Stray için oynanış videosu yayınlandı

Bir kediyi kontrol ettiğimiz ve yeni videosu yayınlanan Stray ertelendi

Son dönemde merakla beklenen birçok oyunun duyurusu ile karşılaşıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda  Ghostwire: Tokyo, Resident Evil Re:Verse, Warhammer 40K: Darktide, Rainbow Six Extraction, Riders Republic, Kena: Bridge of Spirits ve son olarak da Crimson Desert oyunlarının ertelenme haberleri ile karşılaşmıştık. 2022 yılının ilk aylarına ertelenen Stray oyunu da bu yapımlar arasına katılmış oldu. Bu erteleme haberi ile birlikte oyuna dair bir video da yayınlandı. Bu oynanış videosunda Stray'in sahip olduğu birçok dinamiğe yer verildiğini görüyoruz. Bir kediyi kontrol etmek ise gerçekten de videodan bile keyifli duruyor. Bu oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Stray aslında geçtiğimiz yıl duyurulmasına rağmen oyunun çok daha öncesine dayandığını söyleyebiliriz. İlk olarak ortaya çıkan HK_project gifleri ile karşılaştığımız oyun bir kediyi kontrol etmek fikrinin oldukça benimsenmesine sebep olmuş ve kısa süre sonra da Stray olarak karşımıza çıkmıştı. İnsanlığın olmadığı ve sadece robotların kaldığı bir dünyada geçen oyunda kedi animasyonları ve hareketleri üzerinde de fazlasıyla durulmuş gibi. Oyunun PC, PS4 ve PS5 için çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
kots
kots 1.08.2021 11:47
Kedi patisini suya basıyor suda bir hareket yok sanki buza basıyor, daha sonra kuru yere basınca su izi çıkmıyor. Kedi bir de irkilir o kadar suya girse, ya patisini sallar ya da yalar. Kedinin tüyleri yok gibi sanki plastikten yapılmış. Kuyruğuna fizik bağlayıp bırakmışlar pelerin gibi, tehlike hissttiğinde dikilmesi lazım ya da meraklandığında dik ve ucunun kırık olması lazım. Kedinin karılaştığı olaylar karşısında verdiği tepkileri bir kedi sahibi olarak çok iyi biliyorum o yüzden bunlar çok göze batıyor, ana karakter kediyse bunların çok iyi işlenmesi gerekirdi. Yine de fikir güzel çok eksikler olmasına rağmen keyif verir mi verir, yine de bu gibi eksikler giderilmeden ben oynamayı düşünmem, yurtdışından da bu denli tepkiler gelir bir update alırsa güzel olur.
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2021 17:07
Oyun zaten ertelenmiş ne update gelmesi hacı? Çıkışına kadar senin bu yazdıkların düzeltilir. İzlediğin video daha oyunun bitmemiş halinden zaten
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.08.2021 00:56
Kesinlikle alacam bu kadar orjinal bir oyun gormeyeli uzun zaman olmustu
Kalan Karakter: 300 Gönder
omrkcmn
omrkcmn 31.07.2021 15:49
Kedinin seslendirmesi ve animasyonları biraz geride kalmış. En azından Ratchet in son oyunu örnek alınsaydı karakterde. Onun harici oyun harika görünüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2021 16:46
Harika
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2021 19:24
Haha :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2021 15:20
lan insan şu kediyi bari gerçek yapar onu bile animasyon yapıyosunuz ps6 damı yapıcaksınız istenilen grafikleri doymadınızmı paraya gıdım gıdım grafikleri yükseltmeye
Kalan Karakter: 300 Gönder
Bir kediyi kontrol ettiğimiz ve yeni videosu yayınlanan Stray ertelendi
İlginizi Çekebilir