Final Fantasy XIV 6.2 yaması gelecek ay yayınlanacak

Murathan Özlü 3.07.2022 - 17:55
Final Fantasy XIV 6.2 yaması Ağustos ayında yayınlanacak, ayrıca bilgi verilen 6.25 yaması ise yeni yan görevler ile gelecek

Final Fantasy XIV 6.2 yaması, oyuncuların uzun süredir beklediği Island Sanctuary bölgesini oyuna ekleyecek. Buried Memory adındaki yama ile oyuna eklenecek ada, her oyuncuya özel olacak ve oyuncular bu adalarda materyal toplayacak, bina inşa edebilecek ve hayvanlar ile ilgilenebilecekler.

Final Fantasy XIV 6.2 yaması Ağustos ayı içerisinde yayınlanacak

Final Fantasy yapımcılarının düzenli olarak gerçekleştirdikleri "Geliştirici Mektubu" yayınında, Island Sanctuary'nin Animal Crossing ve Stardew Valley gibi oyunlardan esinlenilerek tasarlandığı, "tek başına yapılabilecek rahat bir aktivite" olduğu ve öncesinde herhangi bir oyun içi tecrübe gerektirmediği vurgulanmış. Bahsi geçen Island Sanctuary sistemi aslında geçtiğimiz yıl duyurulmuştu.

Final Fantasy XIV 6.2 yaması
Oyunun yönetmeni Naoki Yoshida, oyunculara Island Sanctuary sistemi hakkında detay vermiş:
"Bu yeni ada içerisinde kendi inşa ettiğiniz bir fabrikanız, ekim yapabileceğiniz bir tarlanız veya bakacağınız hayvanlarınız olacak. Adayı başıboş bırakabilir ve yabani otların her yeri sarmasını da izleyebilirsiniz.  Karar tamamen size kalmış."

Ada içerisinde herhangi bir görev ya da ana hikaye ile bağlantılı detaylar olmayacak. Ayrıca oyuncular, kendi adalarına arkadaşlarını davet edebilecekler. Final Fantasy 14 ekibi bir ara NFT furyasına katılmayı düşünmüş ancak vazgeçmişlerdi.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Phoenixboy
Phoenixboy 3.07.2022 20:17
Hikayede ne yapacaklarını merakla bekliyorum.6.1'de çok ilginç bir yere çekmişlerdi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XIV 6.2 yaması gelecek ay yayınlanacak
İlginizi Çekebilir