Ghost of Tsushima yönetmeni filmin Japon oyuncularla çekilmesini istiyor

Ersin Kılıç 14.08.2022 - 15:20
Ghost of Tsushima filminin yönetmenliğini yapacak olan Chad Stahelski, oyuncu kadrosunun tamamen Japonlardan oluşmasını istiyor.

Ghost of Tsushima son dönemin en başarılı ve dikkat çeken yapımlarından biri olmayı başarmıştı. Atmosferi, hikayesi ve daha da önemlisi oynanış özellikleri ile birçok oyun severden geçer puan aldı. Tabi bu denli sevilen ve teması da uygun olan bir oyunun sinema uyarlaması da çok geçmeden duyurulmuştu. İşte filmin yönetmenliğini yapacak olan Chad Stahelski, Ghost of Tsushima filmi ile alakalı bazı kişisel fikirlerini açıkladı.

Ghost of Tsushima yönetmeni filmin Japonca olmasını istiyor

Kendisi de bir dublör olan ve John Wick serisi ile yönetmenlik kariyerine başlayan Chad Stahelski, henüz ön prodüksiyon aşamasında olan Ghost of Tsushima filmi ile alakalı bazı açıklamalarda bulundu. Filmin başrol oyuncularının Japon olmasını ve filmde Japonca konuşulmasını isteyen Stahelski, bunun zor bir istek olduğunun da farkında olduğunu dile getirmiş. Collider sitesi ile bir söyleşi yapan yönetmenin filmle alakalı yaptığı açıklamalar şu şekilde;

Ghost of Tsushima yönetmeni filmin Japon oyuncularla çekilmesini istiyor

"Filmi doğru çekersek görsel açıdan çarpıcı olacağına inanıyorum. Karakter odaklı, harika aksiyon ve görseller için büyük bir fırsatımız var. Bu Moğolların bir Japonya adasını işgal etmesi ile alakalı. Dürüst olmak gerekirse tam bir Japon kadro ve Japonca seslendirme olmalı. Sony bize bu konuda destek veriyor. "

"Tabi kimse bana İngilizce konuşmanın olmadığı, teknoloji destekli bir film yapmam için 200 milyon dolar vermeyecek. Bunu anlıyorum. Bu yüzden zeki olmalıyım ve stüdyonun neyle sorumlu olduğunu bulmalıyım. Oradan istediğimi almalı ve yine de onu epik bir şey haline getirmeliyim. Bu büyük bir meydan okuma. Bence genel olarak Amerika veya en azından batılı izleyiciler, Netflix ve benzeri şeylerin etkisi nedeniyle buna giderek daha fazla alışıyor, burada çok daha fazla dünya içeriği elde ediyoruz."

Yorumlar 13
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.08.2022 13:39
bu chad in bulaştığı iş bulaşık süngürine döner. başka adam mı kalmamış filmi çekecek?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2022 11:32
Basrole hiroyuki sanada tam cuk diye oturur, oyundaki anakaraktere de benziyor zaten
burnas
burnas 15.08.2022 15:28
Adam 60 küsür yaşında olmasaydı olurdu ve mükemmel olurdu ancak ben biraz makyaj ve kirli sakalla kento yamazaki yi düşündüm çok yakışır. Jin in yaşıda o civarda çünkü. Ama hiroyuki jinin dayısı olabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
burnas
burnas 15.08.2022 15:24
Oyunu ps5 de japonca oynamak harika bir deneyimdi, adeta bir kurosawa filminin içinde gibi hissettiriyordu.
Zaten bu oyunu ingilizce oynamak saçma olurdu, filmin native halinin ingilizce olması ise skandal olurdu. Muhtemelen filmde bolca çin kore ve japon menşeili oyuncular görücez. İsteyen istediği dilde seslendirme ve altyazıyla seyredebilir elbette. Ancak film kesinlikle yerel dillerde çekilmeli.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2022 12:28
Bunlar da iyicene japon milliyetçisi olmuşlar. Oyunu da Japonlar geliştirsin o zaman. Bakalım o kadar yetenekleri var mı? Oyunu vasattı zaten çöp filmi izlemeye değmez artık bu saatten sonra
burnas
burnas 15.08.2022 15:18
Bunun Japon miliyetçiliğiyle ne alakası var, Moğol işgali Japon kültüründe ve tarihinde çok önemli bir yere sahip, elbette Japonlarla ve japonca çekilmeli film.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.08.2022 12:04
Belliki yönetmen anime hayranı. Bizi iyi bir film bekliyo demektir. Omei wa mo shindeiru , ORA ORA ORA ORA :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost of Tsushima yönetmeni filmin Japon oyuncularla çekilmesini istiyor
İlginizi Çekebilir