Resident Evil Showcase yeni etkinlik tarihi belli oldu

Alparslan Gürlek 8.04.2021 - 13:55
Resident Evil Showcase etkinliğinin yeni tarihi de belli oldu. Village oyunundan yeni bir oynanış fragmanı ve demo gelecek. Sürprizleri de varmış!

Resident Evil Village oyunundan yeni oynanış görüntüleri ve birkaç sürprizle birlikte detaylar öğreneceğimiz yeni etkinlik tarihi belli oldu. Yeni Resident Evil Showcase etkinliği bu ay içinde yapılacak ve beraberinde oyun için yeni bir demo sürümü ile karşımıza çıkacak. Lady Dimitrescu bu etkinlikte yeniden karşımıza çıkacak.

Resident Evil Showcase 16 Nisan'da yapılacak

Capcom'un bir sonraki Resident Evil etkinliği 16 Nisan Türkiye saati ile 01:00'da yapılacak. Etkinliğin beraberinde birkaç sürprizle birlikte geleceği söyleniyor. Yeni bir oynanış fragmanıyla birlikte aynı zamanda yeni bir demo da oyuncuların karşısına çıkacak. Resident Evil Showcase ilk olarak 22 Mart'ta serinin 25. yılı kutlamalarına denk gelecek şekilde duyurulmuştu.

Resident Evil Showcase

Ocak ayında yapılan ilk etkinlikler sürpriz bir demo sürümü ve çevrimiçi bir deneyim olan Resident Evil: ReVerse duyurulmuştu. Aynı zamanda Village oyunuyla ilgili de birçok yeni şey öğrenmiştik. Bu arada kaçırdıysanız diye belirtelim, ReVerse açık beta süreci başlamış durumda ve oyuncular bugün itibariyle indirip oynayabilir. Ön yüklemeler 5 Nisan'da açılmıştı.

Resident Evil Village, serinin 10. ana oyunu olacak ve hikaye olarak RE7 Biohazard'ı devam ettirecek. PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One ve PC platformları için 7 Mayıs'ta piyasaya sürülecek. Ayrıca yeni etkinlik için yayınlanan fragmana da alt taraftan göz atabilirsiniz.

Yayıncı Capcom ayrıca bu baharda tüm platformlar için ikinci bir demonun yayınlanmasının planlandığını da doğrulamıştı. Yeni demo ile ilgili birkaç dosyanın PlayStation Network'ün arka ucuna yüklendiği bildirildiğinden, yayınlanması yakın olabilir. Ayrıca ilk demoyu oynayıp sizler için bir video hazırlamıştık. İlgili videoyu da alt taraftaki haberimize tıklayarak izleyebilirsiniz. Görüşlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 16:11
Microsoft ne kadar özel oyun yapmasada bize en güçlü konsolu yaptı series x'in 12 teraflops gücüne güvenerekten bu ve diğer tüm oyunları sadece series x de oynucaz,ps5'in series x'e göre daha soluk ve canlı ekrana sahip olamaması canımızı sıkıyor bu yüzden sadece özel oyunda ps5'i kullanıcaz,,
MK Okuru
MK Okuru 10.04.2021 12:38
19.41 PS5 önce bi konsolun hatalarını düzeltsin. Konsol PS4 oyunlarında hata veriyor. Detroit oyunundaki her yeni bölüm başında hata vermesinden bıktım. Ayrıca PS5 önce Dinamik 4K yerine Native (Gerçek) 4K versin. Native veren konsol Xbox Series X şuan.
MK Okuru
MK Okuru 9.04.2021 13:25
PC 34 teraflops xboxcu kardeşinki fakir tesellisi işte yada xbox çalışanıdır
MK Okuru
MK Okuru 8.04.2021 21:45
19:41 görürüm şu Resident evil Village geldiğinde sizleri,,en iyi kapışma olacak elmi yaman belmi yaman hodri meydan....series x demi yoksa ps5 demi performanslı daha canlı daha net daha keskin gözükecek,,,ps5 ciler hezimete uğrayacak,,12 teraflops bi ezsinde hangisi iyiymiş bakın bakalım
Goranich
Goranich 8.04.2021 19:41
Kağıt üzerinde xbox daha güçlü görünsede playstation ın daha iyi performans verdiği görülüyor.Teraflops hype ına gerek yok hocam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Resident Evil Showcase yeni etkinlik tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir