Söylenti: GTA The Trilogy Remastered geliştiriliyor

Alparslan Gürlek 27.01.2021 - 14:42
Dolaşan söylentilere göre efsane 3 GTA oyunu Grand Theft Auto III, Vice City ve San Andreas remastered sürümleri geliştirme sürecinde.

Hepimizin gönlünde taht kurmuş Grand Theft Auto serisinin efsane üç oyunu için ilginç söylentiler dolaşıyor. GTA III, Vice City ve San Andreas oyunlarının remastered sürümlerinin geliştirme sürecinde olduğu söylentileri internette konuşulmaya başlandı. Öyle ki bu üç harika oyunun yenilenmiş sürümlerini görmek isteyen oyuncuların sayısı hiç küçümsenecek gibi değil. Tabi hayaller böyleyken hayatlar, üç farklı konsol neslinde GTA V'i görmek oldu. Yine de şu sıralar GTA forumlarında heyecan verici şeyler konuşuluyor.

GTA III, Vice City ve San Andreas remastered söylentileri - GTA The Trilogy

Son zamanlarda GTA forumlarında konuşulanlar gerçekten heyecan verici. Bu orijinal üç oyunun yeniden düzenlenmiş, remastered sürümlerine dair söylentiler dolaşıyor. Peki Rockstar'ın bu üç oyunun remastered sürümünü tek bir paket halinde "GTA Trilogy Remastered" şeklinde sunması mümkün mü? Belki Rockstar'ın vizyonunda işler değişti, belki de sadece bir söylentidir.

Söylenti: GTA The Trilogy Remastered geliştiriliyor

Her şey Mach1bud kullanıcısının "Yakında" yazmasıyla başladı. Herhangi bir bağlam veya ipucu olmadan alaksız bir başlıkla insanların aklına girmeyi başardı. WildBrick 142 isimli bir kullanıcı forumda gönderinin yanlış başlıkta olduğunu belirtse de  Mach1bud bunu düzeltmek yerine kasıtlı olarak yazdığını söyledi. Bütün bu konuşmalar GTA Online için yeni DLC spekülasyonlarının konuşulduğu bir forum gönderisinde geçiyor. Devamında ArcticFoxx isimli bir kullanıcı kamyonlar hakkında yine şifreli, anlaşılmaz bir dilde konuşurken Mach1bud ona "90 günden daha kısa bir sürede" geleceğini söylüyor. İkisi de daha önce yaptığı sızıntılarla forumda oldukça tanınan kullanıcılar.

Söylenti: GTA The Trilogy Remastered geliştiriliyor

Buraya kadar "Hani GTA'nın üç oyunundan nerede bahsediliyor? dediğinizi duyar gibiyim. Şimdi başlıyoruz, Mach1bud'ın sızıntı ile paylaştığı belli belirsiz şeyler için forumun yöneticisi Spider-Vice "III, VC & SA" etiketlerini ekleyerek yanıt veriyor. Yani bütün bu kafa karıştırıcı diyaloglar ve şifreli konuşmalar GTA Trilogy Remastered haberlerinin 90 günden kısa süre içinde geleceği yönünde olabilir. Ayrıca Mach1bud tarafından "Yakında yeni bir trailer (Burada kamyon treylerinden bahsediyor fakat şifreli) alabilirsiniz. Yeni kamyon, yeni motorun gücünden faydalanıyor ve tekleme gibi sorunları yok" şeklinde yakın zamanda bu sızıntı haberi ile ilgili yeni bir fragman alabileceğimizden de bahsediyor. Yine buna bir gönderme olduğu düşünülen forum admininin Twitter hesabında paylaşılan bir gönderide kartların üzerinde 2001-2002-2004 tarihleri peş peşe yazılmış durumda. Bunlar da bahsedilen üçlemedeki oyunların çıkış tarihleri.

Özet geç kardeşim...

Bütün bu bilgi karmaşasını ve şifreli konuşmaları topladığımızda:

- GTA III, GTA Vice City ve GTA San Andreas Remastered sürümleri geliştiriliyor
- 90 günden daha kısa bir süre içinde daha fazla bilgi sahibi olacağız
- Yakında yeni bir fragman yayınlanacak

şeklinde üç temel ayrıntıyı görebiliyoruz. Fikri bile güzel, değil mi? Konuyla ilgili gelecek haberleri yakından takip ederek sizlere en hızlı şekilde ulaştırmaya çalışacağız.

Yorumlar 38
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.01.2021 17:14
vice city özlendin gel bu yanlı
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2021 11:59
evet güzel yorum bu. vice city güzeldi bea
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.03.2021 19:44
İlk 2 oyuna el atsalar keşke. Esas GTA onlardır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.02.2021 23:55
gta 3 gelsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2021 00:55
Kimi GTA 3'ü oynamadı, kimi Vice City oynamamıştır. Kimi San Andreas oynamamıştır. Kimisi de hiçbirini oynamamış olabilir. Ben mesela GTA 3 çıktığında bilgisayarım yoktu. Vice City çıktığında çalıştıracak pc sahibi değildim. Bunun yanı sıra bu seriyi yeni öğrenmiş gençler de var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 08:55
e nereden indiricez onu???
MK Okuru
MK Okuru 29.01.2021 20:57
Torrent
Kalan Karakter: 300 Gönder
Söylenti: GTA The Trilogy Remastered geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir