A Plague Tale: Requiem oynanış videosu ortaya çıktı

Talha Ramazan Yüzmeç 13.06.2022 - 17:45
A Plague Tale: Innocence'ın yaklaşan devamı, Pazar günü Xbox ve Bethesda sunumu sırasında yeni bir fragman aldı. Bu fragman oyuna gelecek yenilikleri bize gösteriyor.

A Plague Tale: Innocence'ın yeni oyunu için, Pazar günü Xbox ve Bethesda sunumu sırasında yeni bir fragman yayınlandı. Oyuna henüz bir çıkış tarihi duyurulmuş olsa da A Plague Tale: Requiem, Xbox ve Bethesda ortak sunumu sırasında, gizli sistemini ve Hugo'nun yeni sıçan güçlerinden bazılarını sergileyen bir fragmanla birlikte ortaya çıktı.

A Plague Tale: Requiem çıkış tarihi açıklanabilir

Bununla birlikte, fragman sadece 2022 yılı ile sona erdi ve daha fazla özel sürüm bilgisi yoktu. Yayıncı Focus Entertainment, bu ayın sonlarında kendi sunumunda çıkış tarihini açıklayabileceğini söyledi. Fragmanda, Hugo ve Amicia'nın muhtemelen Fransa'da olmak üzere farklı yerlerde askerlere meydan okuduğunu görüyoruz. Ancak bazı çöl görüntüleri, ikilinin farklı ülkelere seyahat ediyor olabileceğini gösteriyor.

A Plague Tale: Requiem oynanış videosu

Ayrıca, Amicia'nın kullanabileceği bir Tatar yayı, bir kılıç, Hugo'nun  güçleri ve ilk yapımda yer alan güvenilir kaya sapanı da dahil olmak üzere bazı yeni silahlar gösterdi. Ne yazık ki, konusunun ne olduğu hakkında fazla bir fikir edinemedik, ancak fragmanının açıklamasında Amicia ve Hugo'nun "acımasız, nefes kesici bir dünyaya doğru kulaktan kulağa yayılan bir yolculuğa çıkacağı" belirtiliyor.  Bu da çiftin oldukça yorucu zorlukların üstesinden gelmek zorunda kalacağını gösteriyor.

A Plague Tale: Requiem, etkinlik sırasında gösterilen birkaç heyecan verici oyundan biriydi ve diğer önemli noktalar arasında Starfield'a ve Hollow Knight: Silksong'un lansman gününde mevcut olacağının duyurulması da yer aldı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.06.2022 20:08
Aşırı iyi
Kalan Karakter: 300 Gönder
A Plague Tale: Requiem oynanış videosu
İlginizi Çekebilir