Açık dünya RYO oyunu Decay of Logos hakkında yeni bilgiler geldi

Furkan Güler 15.03.2018 - 11:37
PC'de Legend of Zelda tarzı bir oyun arıyorsanız sizi buraya alalım.

Geride bıraktığımız aylarda duyurulan ilgi çekici aksiyon RYO oyunu Decay of Logos hakkında yeni bilgiler geldi. Geliştirici ekip olan Rising Star Games, Decay of Logos'un önümüzdeki Sonbahar aylarında piyasada olacağını belirtti. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için geliştirilen oyunun dağıtımcı tarafında ise Amplify Creations bulunuyor. Tema ve tarz olarak The Legend of Zelda oyunlarına benzeyen Decay of Logos, tasarım olarak Avrupa'nın antik kültürülerinin izlerini taşıyacak.

Decay of Logos, sonbahar aylarında çıkacak

Yapımcı ekip, oynanış mekaniklerinin üzerinde oldukça fazla çalıştıklarını ve oyun her zaman aksiyona dayalı olsa da dövüş sisteminin yer yer taktiksel unsurlar içereceğini söyledi. Farklı farklı mekanlarda geçeceği belirtilen Decay of Logos'un, keşif unsuru yeterli seviyede ön planda tutulacak. Geliştiricilerin oyun üzerinde sıkı bir şekilde çalıştıkları belli oluyor. Ancak günümüz video oyun dünyasının bu tarz oyunlara ne kadar ilgi gösterdiği maalesef ortada. Çevrimiçi herhangi bir mod yoksa pek fazla satamayan hikayeye bağlı bu oyunlar, yeterli seviyede kullanıcıya ulaşamıyorlar. Bakalım Decay of Logos, bu durumu aşabilecek mi?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 19:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.03.2018 09:13
Animasyonlar Sıkıntılı.. çalarsın uğraşırsın anlarımda bu çöp
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 16:40
The Legend of Zelda Cemu ile oynuyorum 60 fps ve civarı işlemcim ve ekran kartım oldukca iyi durumda...70 Küsür Shire gezdim gitmediğim köy kalmadı fakat oyun bana o kadar boş o kadar ruhsuz geliyor ki. Yani dünyası bildiğin boş yan görevlerle belki dedim doldurmuşlardır yok,Ana görev belli zaten...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Açık dünya RYO oyunu Decay of Logos hakkında yeni bilgiler geldi
İlginizi Çekebilir