Activision Blizzard Ceo'su Bobby Kotick çalışanlar ile görüştü

Murathan Özlü 29.07.2021 - 13:14
Activision Blizzard Ceo'su Bobby Kotick çalışanlar ile görüştü ve şirket içi değişim yaşanacağını ifade etti.

Geçtiğimiz hafta gündeme düşen haberlerin ardından Acti-Blizz Ceo'su Bobby Kotick, ilk kez aksiyon alarak şirket içi bir mesaj gönderdi.  Kotick, mesajında firmanın gündeme düşen dava haberlerine sağır kalmayı tercih ettiğini ancak en kısa zamanda şirket yöneticileri arasında konunun gündeme alınacağını belirtiyor.  Haberin duyulmasının ardından Activision-Blizzard'ın ilk tepkisi iddiaları sert bir şekilde redddetmek olmuştu.

Acti-Blizz Ceo'su Bobby

Acti-Blizz Ceo'su Bobby Kotick iddiaları kabul mu etti?

 

Acti-Blizz'in ilk tepkisi iddiaları reddetmek olsa da, bir süre sonra Blizzard CEO'su J. Allen Brack firma içi bir mesajda yaşanan olaylardan ders alınacağını belirtmişti. Ancak aynı dönemde Activision yöneticilerinden  Fran Towsend ise iddiaları net bir dille reddetmişti.

Kotick'in şirket  içi mesajında özetle şu ifadeler yer alıyor;

" Son dönemde öne çıkıp anılarını anlatma cesaretini gösteren hepinize teşekkür ederim. Ancak firma olarak bizim haberlere ve sizin açıklamalarınıza verdiğimiz ilk tepki sizi duymazlıktan gelmek gibi olmuştu.

Olaylara, olayı yaşayan herkesin bakış açısından bakıp haksızlığa uğrayanların duygularına saygı göstermeliyiz. Aramızda çalışmak için katıldığınız bu firmayı güvenle çalışabileceğiniz hale getirmek bizim görevimiz. Bu yüzden uzun-vadeli bazı değişiklere gideceğiz. Bunların arasında, içiniz rahat halde fikirlerinizi belirtebileceğiniz ortamlar yaratmak ve olaya konu olan personel ile yollarımızı ayırmak gibi aksiyonlar alacağız"  ifadelerini kullandı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Activision Blizzard Ceo'su Bobby Kotick çalışanlar ile görüştü
İlginizi Çekebilir