Age of Empires IV hayran önizlemesi bugün yapılacak

Burak Bahar 10.04.2021 - 15:49
Age of Empires IV hayran önizlemesi etkinliğine sayılı saatler kaldı. Microsoft, Age of Empires oyunlarına dair yeni gelişmeler paylaşacak.

Microsoft bu akşam Age of Empires oyunlarına dair yeni detayları canlı olarak yayınlayacağı bir Age of Empires IV hayran önizlemesi etkinliğinde gösterecek. Microsoft bu akşam, Age of Empires IV'ten yeni görüntülerin yanı sıra Age of Empires serisindeki diğer oyunların güncellemelerini içeren bir Age of Empires IV hayran önizlemesini canlı olarak yayınlayacak. Yakın geçmişte Age of Empires'ın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda bu akşam gerçekleşecek canlı yayın için "Yayınımız; keyfini çıkarmanız için oyun, medeniyetler, senaryo modu ve daha fazlasına yeni bir bakış içerecek" denmişti.

Age of Empires IV için yeni detaylar bugün belli olacak

Age of Empires IV hayran önizlemesi bugün yapılacak

10 Nisan Türkiye saati ile saat 19:00'da yani yaklaşık 3 saat sonra gerçekleşecek olan etkinliği, aşağıdaki gömülü YouTube bağlantısından takip edebilirsiniz. Bağlantıdan hatırlatıcı da oluşturabilirsiniz.

Oyun ile ilgili en son gelişmelerden haberdar olmak ve oyun çıktığında satın almak için bağlantıdaki Age of Empires'ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz oyunun resmi Discord kanalına katılıp hem geliştiricilerle hem de oyuncularla yakın temas kurabilirsiniz. Sizler de Xbox Game Studios ve Relic Entertainment'ın geliştirdiği Age of Empires IV çıkış tarihi hakkında heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
asamiel
asamiel 10.04.2021 23:02
Heyecanla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Empires IV hayran önizlemesi bugün yapılacak
İlginizi Çekebilir