Age of Wulin kapalı beta için ön kayıtları açıyor

Merlinin Kazanı 4.09.2011 - 14:58
Giriş hakkı ve hediyeler için ön kayıt
Avrupa’nın önde gelen www.gPotato.eu portalı üzerinden hizmet veren online oyun yayıncılarından Gala Networks Europe, yakın zamanda yayınlanacak olan AAA uzak doğu dövüş sporu sanatları temalı MMO’su Age of Wulin – Legend of the Nine Scrolls’un ön kayıtlarının açıldığını sevinçle duyurmaktadır. Age of Wulin’in kapalı betasının bekleme listesine kayıtlarını yaptıran oyuncular ayrıca etkinliği anmak amacıyla hazırlanan özel eşya çekilişine katılmış olacaklar.    

Age of Wulin – Legend of Nine Scrolls eski Çin döneminde geçen, Çinli oyun stüdyosu Snail Games ile Gala Networks Europe’un partnerliğinde yayınlanan üçüncü oyun olan uzak doğu dövüş sporu sanatları temalı bir MMORPG’dir. İki firma daha once de Castle of Heroes ve Terra Militaris oyunlarının gPotato.eu portal üzerinden yayınlanması konusunda beraber çalışmaya başlamışlardı. Age of Wulin – Legend of the Nine Scrolls gPotato.eu portalı üzerinde 2012 yılında İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden yayına başlayacaktır.  

Oyuncular www.ageofwulin.com linkinden kayıt olmaya davet edilmektedir.

Age of Wulin’e ön kayıt yaparak kullanıcılar otomatik olarak 2012 yılında gerçekleşecek olan kapalı beta testine katılım için lazım olacak giriş kodlarına sahip olmak için çekilişe katılacaktır. Ayrıca, 1 Ekim 2011 tarihinden önce kayıt olan kullanıcılar beş tane özel age of Wulin tişörtünden birine sahip olma şansını yakalayacaklar.

Age of Wulin, oyuncuları eski Çin tarihine geri götürürken, onların uzak doğu dövüş sporları kültürünün zirvede olduğu geleneksek günlük hayatla tanışmalarını sağlayacak. Çizgisel seviye sistemi yerine oyuncular karakterlerini Shaolin kung-fu, Tai Chi  gibi bir çok uzak doğu dövüş sporunu ve akupunktur ve iç meridyenler gibi  eski Çin felsefelerini bir araya getiren oyunun dinamik silahlı ve silahsız kombat sistemi ile geliştirebilecekler. Age of Wulin yüksek kaliteli grafiklerin ve çekici derin oyun oynanışını barındıran fantastik üç boyutlu bir dünyada geçiyor.  

Age of Wulin, oyuncuların yüksek kaliteli bir MMORPG’den bekleyebilecekleri yoğun PvE ve PvP içeriği, zanaat  ve meslek sistemi, grup savaşları, çatışmaları çözmek için mücadeleler, klan mesken sistemi ve çok daha fazla içeriği barındıracak. Age of Wulin 130 km²’den büyük devasa dünyası, 8 farklı dövüş okulu, 17 hayat mesleği, oyuncunun gücünü isteğe göre ayarlayabilecekleri 1000’den fazla yetenek, 20,000’den fazla görev ve yaklaşık 20,000 NPC barındıracak.

Kapalı Beta Testi kodunu ve beş tane özel Age of Wulin tişörtünden birini kazanmak için, oyuncuların sadece Age of Wulin için www.ageofwulin.com üzerinden kayıt olmaları gerekmektedir. Bunun için lazım olan gPotato.eu hesabı da https://en.gpotato.eu/Account/AccReg.aspx üzerinden açılabilir.

Age of Wulin 2012 yılında gPotato.eu portalında İngilizce, Fransızca ve Almanca olarak yayınlanacak. Age of Wulin’i takip etmekte çok kolay. Facebook kullanıcıları Age of Wulin topluluğuna buradan katılabilir, YouTube’cularda Age of Wulin kanalını  https://www.youtube.com/user/AgeofWulin üzerinden seyredebilir.

- Basın Bülteni
 
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
Age of Wulin kapalı beta için ön kayıtları açıyor
İlginizi Çekebilir