Amatör oyunculara yönelik Overwatch Contenders Ligi başlıyor

Ersin Kılıç 15.04.2019 - 16:35
Yeni ligin başlangıç tarihi de verildi

Blizzard yeni karakter ve etkinlikler ile güncel tuttuğu Overwatch oyunu için yeni bir lig duyurusu daha yaptı. Amatör ve yarı amatör olan oyunculara odaklanan bu lig ile ilgili yapılan açıklama ise şu şekilde;

Amatör oyunculara yönelik Overwatch Contenders Ligi başlıyor

Blizzard profesyonel ligde oynamak isteyen amatör ve yarı amatör oyunculara yönelik Overwatch Contenders karşılaşmalarının, Pasifik ve Atlantik ayakları ile ilgili tarih ve yer bilgilerini paylaştı. Buna göre Pasifik karşılaşmaları 24-26 Mayıs’ta Şangay’da, Atlantik karşılaşmaları ise 1 Mayıs- 2 Haziran arasında Almanya’nın Krefeld kentinde gerçekleşecek.

Toplamda 8 ayrı bölgede gerçekleştirilen Overwatch Contenders karşılaşmalarının en iyi oyuncuları bu canlı etkinliklere katılabilecek, profesyonel koçlara ve büyük kulüplerin yetenek avcılarına kendilerini gösterme fırsatı yakalayabilecekler. Contenders maçları Overwatch’ın profesyonel ligi olan Overwatch League maçları aralarında yayınlanacak.

Atlantik ve Pasifik karşılaşmalarıyla ilgili daha fazla bilgi, turnuva formatı ve maç çizelgesi gibi detaylar için https://overwatchcontenders.com/en-us/news/22861402 adresindeki blog postumuza göz atabilirsiniz.

Buna ilaveten, 2019 Overwatch Contenders sezonunun zirvesi sayılabilecek The Gauntlet turnuvasının formatı da belli oldu. Gauntlet karşılaşmalarının detayları da https://overwatchcontenders.com/en-us/news/22861402 adresindeki blog postumuzda yer almakta. Yayın çizelgesi, lokasyon ve bilet bilgileri gibi konuları ise ilerleyen tariherde açıklayacağız.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2019 20:13
Yeni oyuncuyu tutmak için geç kalınmış bir çırpınış. Maalesef BR ve Rainbow Six siege gibi oyunların yanında Overwatch mantığı sıkıcı kalıyor. Paralı olması fark etmiyor. Paladins bile ücretsiz olmasına rağmen yeterli ilgiyi görmüyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.04.2019 21:02
Benim.gibi ezikler icin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amatör oyunculara yönelik Overwatch Contenders Ligi başlıyor
İlginizi Çekebilir