Amazon, yeni korku gerilim dizisi The Rig'i duyurdu

Özgür Deveci 6.11.2020 - 14:46
John Strickland imzasını taşıyacak doğaüstü gerilim dizisi The Rig, altı bölüm olarak Amazon'da yayınlanacak.

Amazon, doğaüstü gerilim dizisi The Rig'e yeşil ışık yaktı. Line of Duty ve Bodyguard yapımlarından tanıdığımız John Strickland, altı bölümden oluşacak dizinin yönetmen koltuğuna oturdu. Proje, yazar David Macpherson'la Troy: Fall Of A City ve Humans yapımlarından tanıdığımız İngiliz yapımcı Wild Mercury Productions'tan geliyor . İskoçya'da çekilen ilk Amazon Original yapımı olacak dizi gelecek yıl Edinburgh'daki yeni film ve televizyon stüdyosu alanı FirstStage Studios'ta çekilecek.

Kuzey Denizi'nin tehlikeli sularında, İskoç kıyılarında konuşlanmış Kishorn Bravo petrol platformunda geçecek dizi için şu anda oyuncularla görüşülüyor. Dizide mürettebat anakaraya döneceği zaman, gizemli bir şekilde etrafı saran bir sis bulutu oluşur ve ekibimizin dış dünya ile tüm iletişimi kopar. Mürettebat, bu gücü neyin yönlendirdiğini keşfetmeye çalışırken, hem yeni bağlılıklar oluşur hem de tüm sırlar ortaya çıkar.

Amazon, yeni korku gerilim dizisi The Rig'i duyurdu

Amazon, yeni korku gerilim dizisi The Rig'i duyurdu

Dizinin yönetici yapımcıları Derek Wax ve John Strickland, yapımcısı Suzanne Reid (Trust Me) ve kast yönetmeni Kelly Valentine-Hendry'den (Broadchurch) oluşuyor. Dizide ayrıca Meg Salter ve Matthew Jacobs Morgan'da yer alıyor. Projeyi destekleyenler arasında Screen Scotland'da bulunuyor. Prime Video'nun Avrupa Amazon Orijinalleri Direktörü Georgia Brown diziyle ilgili "The Rig, en dramatik ortamlarda ustalıkla anlatılan muhteşem bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Dizi, doğa ve çevre için hayatta kalmak ve insan olmak için ne yapılması gerektiği hakkında araştırma soruları soruyor. Bu da şu anda yaşadığımız dünya için çok uygun görünüyor. Bu yapımı Birleşik Krallık yapımı Amazon Original dizileri listemize eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerinde bulundu.

Wild Mercury Genel Müdürü Derek Wax ise, şunları söyledi: "The Rig karakter odaklı, epik bir gerilim, yürekleri dağlayan aksiyon ve cesaret unsurlarıyla ve orijinal fikirlerle dolu bir yapım olarak karşımıza çıkacak. Bu diziyi hayata geçirmek için Amazon Prime Video ile çalışmaktan çok mutluyuz. David Macpherson, Kuzey Denizi'ndeki bir petrol platformunda hayatı olağanüstü özgünlükle yakalıyor ve bu dünyanın vizyonunu gerçekleştirmede onunla, yönetmen John Strickland ve yaratıcı ekibimizle birlikte çalışmak gerçekten heyecan vericiydi."

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu dizi kimlerin ilgisini çekti? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 10:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon, yeni korku gerilim dizisi The Rig'i duyurdu
İlginizi Çekebilir