Amazon'un MMORPG'si New World, yine ertelendi

Alparslan Gürlek 17.02.2021 - 13:03
Amazon Game Studios ve Double Helix Games tarafından geliştirilen yeni MMORPG oyunu New World, yeniden ertelendi. Bu yaz çıkacak.

Amazon'un yeni MMORPG oyunu New World, YouTube üzerinden yayınlanan bir geliştirici güncellemesiyle yeniden ertelendi. Daha önce de erteleme haberleriyle karşımıza çıkan yeni MMO oyunu aynı zamanda oldukça ilgi çekici görünüyor. Erteleme haberini verirken bununla birlikte oyunun bazı detaylarını da açıklayan geliştiricinin gösterdikleri ve anlattıkları oldukça heyecan verici türden.

Amazon New World MMORPG oyununu yeniden erteledi, çıkış tarihi belirtildi

Oyun direktörü Scot Lane tarafından geliştirici güncellemesinde duyurulana göre, oyun için elimizde yeni bir çıkış tarihi var. Kapalı betası 20 Temmuz tarihinde başlayacak oyunun kendisi de 31 Ağustos 2021 tarihinde piyasaya sürülüyor.  Oyunda artık ilerleyişin bittiği, karakterlerin gelinebilecek en yüksek seviyede olması durumuna "end-game" diyorlar ve ekip şu anda New World için end-game tarafında detaylandırmaya gidiyor. En yüksek seviyeye gelen kullanıcıların da bir süre sonra sıkılıp oyunu bırakmaması adına daha fazla içerik sunmayı hedefliyorlar. Yayınlanan videoyu da hemen alt tarafa bırakıyorum.

Tabi Scot Lane bunun dışında oyundan bazı detayları da bizlerle paylaştı. Oyun sonundan birkaç haritayı, ayrıca PvP ve PvE yapabileceğimiz etkinlikleri gösterdi. Elder Scrolls Online ya da daha başka MMORPG oyunlarını oynayan kullanıcılar için hayli tanıdık "Expeditions" modu bu gösterilenler arasındaydı. Toplamda 5 oyuncu ile PvE (Oyuncuya karşı çevre) şeklinde ilerleyen bir zindan etkinliği olarak karşımıza çıkıyor. Zindanda düşmanları öldürerek ilerleyip, en son boss savaşlarını da yapıp ödülleri ve hikayeye dair gizli detayları kazanma üzerine kurulu bir sistem. Bir diğer oyun modu ise "Outpost Rush" ismiyle tamamen PvP olarak karşımıza çıkıyor. Bunu bir oyun sonu modu olarak duyurdular ve oyuncular tamamen kaosun içine sürükleniyor. Unutulmuş kadım teknolojileri kullanarak bölgelerini savunmaya çalışan bir takıma karşı, saldırganlardan oluşan bir diğer takım mücadele ediyor.

Amazon'un MMORPG'si New World, yine ertelendi

Oyunun ilk gösterildiği etkinlikten bu yana kaydettiği gelişmelerden de bahseden Scot Lane, ilk gösterilen haritalardan birine yeniden bakmamızı istiyor. Aynı zamanda oyuna balıkçılığı eklediklerini, üretim sisteminin tüm detaylarını bitirdiklerini ve yüzlerce silah ve ekipmanı da oyuna eklediklerini belirtiyor. Tekrarlayalım, oyun 31 Ağustos 2021 tarihinde piyasaya sürülecek ve eğer katılmak isterseniz kapalı beta 20 Temmuz'dan itibaren başlıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 14:43
Daha iyi oyunu duzgun bol icerikli cikarsinlar bugli ve bos olacagina
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2021 20:13
katılıyorum benim gözüm asıl diğer geliştirdikleri MMO Lord of the ringste aslında
Bu bence çok tutmaz asıl olay Lord of the ringste patlayacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Amazon'un MMORPG'si New World, yine ertelendi
İlginizi Çekebilir