Ant-Man and the Wasp filminin ilk posteri yayınlandı

Ersin Kılıç 24.07.2017 - 11:42
4. fazın ilk filmlerinden biri olan Ant-Man and the Wasp için ilk resmi görsel yayınlandı.
Marvel sinematik evreninde şu sıralar en çok konuşulan film Avengers: Infinity War olsa da dolu dizgin gelen filmler de yolda. Büyük savaş öncesi karşımıza çıkacak olan Thor: Ragnarok dışında Infinity War filminin hemen sonrasında vizyona girecek olan Ant-Man and the Wasp filmi de oldukça önemli bir yere sahip.

Marvel sinematik evreninin en eğlenceli ve farklı yapımlarından biri olan Ant-Man'ın devam halkası için yeni haberler de gelmeye devam ediyor doğal olarak. 4. fazın ilk filmlerinden biri olan yapım için son olarak bir haber gelmiş ve yeni Tomb Raider filmi dışında The Hateful Eight, Django ve G.I Joe gibi filmlerde de rol alan Walton Goggins hikayeye katıldığı açıklanmıştı.

Comic Con fuarında ise filme dair ilk görsel paylaşıldı. Filmin yayınlanan posterine baktığımızda ise Ant-Man'ı Civil War filminde olduğu gibi devasa bir şekilde görüyoruz. Bunun dışında Wasp karakteri de dönüşüm geçirirken resmedilmiş.

Paul Rudd'un bir kez daha Ant-Man rolü ile karşımıza çıkacağı filmde Evangeline Lily'i Hope Pym (Wasp), Michael Dougles'ı Dr.Hank Pym ve Michael Pena'yı ise Luis rolü ile göreceğiz. Ant-Man and the Wasp filminin 6 Temmuz 2018'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Ant-Man and the Wasp filminin ilk posteri yayınlandı
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man and the Wasp filminin ilk posteri yayınlandı
İlginizi Çekebilir