Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri başladı

Ersin Kılıç 27.07.2021 - 16:11
Filmin yönetmenliğini yapan Peyton Reed, Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimlerinin başladığını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) yeni fazında karşımıza çıkacak en önemli filmlerden biri olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin çekimleri dün itibari ile başladı. Filmin yönetmen koltuğuna oturan Peyton Reed, kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada filmin çekimlerine başlandığını açıkladı. Tabi bu durum kafalarımızı da karıştırdı çünkü daha önce Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ant-Man and the Wasp: Quantumania filminin Kapadokya’da çekimlere başladığını açıklamıştı. Yine bu haber yabancı basına da çıkmıştı. Yeni yapılan paylaşımın ardından ise daha önceki çekimlerin test yada filmin farklı bir sahnesinin çekilmek üzere alınabileceği ihtimalini akıllara getirdi diyebiliriz. Bu konuda hala net bir açıklama gelmiş değil.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri başladı

Yeni yapılan paylaşımda ise filmin yönetmeni Twitter hesabı üzerinden "Başladı. İlk gün - temel fotoğrafçılık" mesajını yayınladı. Bu mesaj ile birlikte ilginç bir resim ve #AntManAndTheWaspQuantumania etiketini de paylaşan Peyton Reed, daha fazla detaya ise yer vermedi. Resimde yer alan tavşan pelüşü ilk filmde Scott tarafından kızına hediye olarak verilmişti. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri başladı

İlk iki Ant-Man filmi dışında Bay Evet ve The Mandalorian dizisinde de yönetmenlik yapan Peyton Reed imzasını taşıyan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 2023 yılında vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man) dışında Evangeline Lilly (Hope van Dyne / Wasp), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Wasp), Kathryn Newton (Cassie Lang), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Jonathan Majors (Kang The Conqueror) gibi ünlü isimler yer alıyor. Jack Kirby ve Jeff Loveness tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios ve Walt Disney Pictures üstleniyor.

2015 yılında vizyona giren ilk Ant-Man filmi, dünya çapında 500 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştı. Ardından 2018'den sinemaseverler ile buluşan devam filmi Ant-Man and the Wasp, selefini geçerek 622 milyon dolar hasılat elde etti. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 02:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2021 22:41
Loki dizisinin finalinden sonra bu filmde ne olacağını çok merak ediyorum...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.07.2021 19:55
Jonathan Majors'in performansini acaip merak ediyorum kendini fazlasiyla kanitlamis bir oyuncu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man and the Wasp: Quantumania çekimleri başladı
İlginizi Çekebilir