Ant-Man and the Wasp: Quantumania yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 10.01.2023 - 12:38
Aksiyon dolu sahneleri ve tabi ki Kang'ın bol bol yer aldığı yeni Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı nihayet yayınlandı.

Disney'in birkaç gün önce işaret etmeye başladığı yeni Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı nihayet yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nde en çok beklenen ve yeni faza damga vurması beklenen Kang karakterinin daha detaylı bir şekilde ortaya çıkacağı film bu nedenle oldukça önemli bir yere sahip. Her ne kadar daha önce Loki dizisinde farklı varyantını görmüş olsak da Kang the Conquerer'ı bu filmde tam anlamıyla görecek olmamız hikaye açısından da filmi merak etmemizi sağlıyor.

Filmin yeni fragmanına altyazılı olarak aşağıdan göz atabilirsiniz. Ayrıca Türkçe dublaj versiyonuna da buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yeni Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı sonunda geldi

Filmin fragmanı bu sefer Kang'ın sözleri ile başlıyor. Snap dönemine işaret eden kang, Scott Lang'e kendisi gibi çok zaman kaybettiğini ama bunu telafi edebileceğizi söylüyor. Tabi en çok ihtiyacı olan şeyin "zaman" olduğunun da altını çiziyor. Anlaşılan Ant-Man ve kang filmin ilk etabında bir anlaşmaya varacak ve sonra işin aslı ortaya çıkınca karşı karşıya gelecekler. Ant-Man'in tek başına Kang'ı alt etmesi imkansız olsa da planlarını bozacağını şimdiden görmek mümkün.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania yeni fragmanı yayınlandı

İlk iki Ant-Man filmi dışında Bay Evet ve The Mandalorian dizisinde de yönetmenlik yapan Peyton Reed imzasını taşıyan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 17 Şubat 2023'te vizyona girecek. Filmin oyuncu kadrosunda Paul Rudd (Scott Lang / Ant-Man) dışında Evangeline Lilly (Hope van Dyne / Wasp), Michelle Pfeiffer (Janet Van Dyne / Wasp), Kathryn Newton (Cassie Lang), Michael Douglas (Dr. Hank Pym) ve Jonathan Majors (Kang The Conqueror) gibi ünlü isimler yer alıyor. Jack Kirby ve Jeff Loveness tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise, Marvel Studios ve Walt Disney Pictures üstleniyor.

2015 yılında vizyona giren ilk Ant-Man filmi, dünya çapında 500 milyon dolar gişe hasılatı elde ederek Marvel dünyasına oldukça başarılı bir giriş yapmıştı. Ardından 2018'den sinemaseverler ile buluşan devam filmi Ant-Man and the Wasp, selefini geçerek 622 milyon dolar hasılat elde etmişti.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.01.2023 14:39
artık holywood oldu CGIwood herşey yeşil mavi perde oldu hiç zevk yok filmlerde hep aynı terane dünyayı gezegeni kurtar
Spider_hip
Spider_hip 13.01.2023 08:00
Sinemaların zaten ucuz olsa da anlamı kalmadı ki. Bence bir devrin son örnekleri sayılırlar. Bundan 20 sene önce evlerde tv ler ortalama 55 ekrandı. Adam gibi ses sistemi yoktu. Sinemalar ise günümüzdeki sinema perdelerinin 2 katı daha büyüktü. Sinemalar kar edemiyoruz deyip bir salonu 2 ye hatta 3 e böldüler, perdeleri küçülttüler. O esnada ev sistemleri gelişti, 100 -120 ekranlar standart oldu. Yani öyle bir hal oldu ki, üste 50 lira verip izleyeceksem bile sinemaya gidip izlemek yerinde evimde konforumla izlemeyi zaten tercih ederim.
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2023 09:32
Boş yapma. Sanki sinemada izliyosun filmleri.
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2023 07:17
artık bir sinema da dünyanın parası oldu. kimse hakkını vermediği filmi sinemada izlemek istemiyor. paralı kanalların birinden izlersin istediğin filmlerini fakat sinema salonları artık şov için varlar. Recep ivediği bile adam sinemaya cıkarmadı düşün artık.
MK Okuru
MK Okuru 11.01.2023 01:11
Aynen öyle.
Fast-food'dan farkı yok.

Zararlı, tadı hep güzel, yüzeysel...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ant-Man and the Wasp: Quantumania yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir