Detroit: Become Human'da az kalsın dört tane karakter olacakmış

Furkan Güler 27.06.2018 - 11:21
Oyunun yönetmeni David Cage, oyun hakkında ilgi çekici açıklamalar yaptı.

Geride bıraktığımız günlerde Reddit'te soru cevap etkinliği yapan David Cage, PlayStation 4'ün son özel oyunu Detroit: Become Human hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Oyuncuların Detroit: Become Human'la ilgili her türlü sorusunu cevaplandıran Cage, oyun için Kara, Connor ve Markus haricinde dördüncü bir ana karakter daha düşündüklerini belirtti. Hatta oyuna ilk başladığında bu karakterin hikayesini de yazdığını söyleyen Cage, bu karakteri oyun daha karmaşık bir hal alacağı için çıkarttığını açıkladı. Yazılan bir hikayeyi oyunculara aktarmanın, hikaye yazmaktan daha zor olduğunu söyleyen David Cage, oyunun bu halinden memnun olduğunu açıkladı.

Detroit: Become Human hakkında yeni bir açıklama geldi

Ayrıca oyun için tasarlanan ilk karakterin ana menüde yer alan Chloe olduğunu söyleyen Cage, oyundan çıkartılan karakterin Chloe olduğunu olabileceğini de belirtti. Devam oyunu hakkında konuşmayan Cage, oyunculardan aldığı geri dönüşlerden de memnun durumda. Beyond Two Souls'ta beklenilen ilgiyi alamayan Quantic DreamDetroit: Become Human'da istediğini elde etmişe benziyor.

Bakalım geliştirici ekibin bir sonraki oyunu nasıl olacak? 40'tan fazla sonu olan Detroit: Become Human, bu senenin en iyi senaryolu oyunu olabilir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
Manhunt Two
Manhunt Two 27.06.2018 12:55
İnşallah devamı gelir.Devamı gelsin dediğim nadir oyunlardan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Aslında Detroit: Become Human'da dört tane ana karakter olacakmış
İlginizi Çekebilir