Assassin's Creed Valhalla derinlemesine bakış fragmanını izleyin

Alparslan Gürlek 14.10.2020 - 22:21
Assassin's Creed Valhalla için Ubisoft NA bugün yeni oynanış görüntüleri paylaştı. Yeni fragman oyunun yapısına ve hikayesine ışık tutuyor.

Ubisoft'un geliştirip yayınladığı RPG oyunu Assassin's Creed Valhalla için bugün Ubisoft North America kanalında bir sunum yapıldı ve ardından birkaç oynanış videosu paylaşıldı. Etkinliğin başında gösterilen fragman ile oyuna dair birçok detayı öğrenebilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla "Deep Dive" fragmanı yayınlandı

Oyunun temellerinin basitçe anlatıldığı fragman 7 dakika gibi uzun ve sinematik görüntüler içeriyor. Bunun yanında oynanışa dair birçok detay da fragmanın içinde yer bulmuş. Oyunun hikayesine, nereden başladığınıza ve amacınızın ne olduğuna kadar birçok konu anlatılıyor. Gelin önce fragmanı izleyelim. İyi seyirler!

Raven klanının reisi Eivor olarak başladığımız hikaye Viking zamanlarında geçiyor. İngiltere'de yeni cephelere gidip yeni zorluk ve tehlikelerle yüzleşmek durumundayız. Hikayemiz işte tam burada başlıyor, bize bir yurt lazım. Klanınız ile burada daha iyi bir bağ kurup hepsiyle tanışacaksınız. Klanın istihbarat toplayan beyni Ravni size ilk hamlenizin ne olacağını söylüyor. İngiltere'nin her tarafındaki gizemler, maceralar ve tehlikelerle yüzleşip müttefikler ve düşmanlar ediniyorsunuz.

Viking atmosferi çok başarılı işlenmiş gibi görünüyor. Denizden yaptığımız baskın sahneleri For Honor'ın sinematik açılışında gördüğümüz ve oyunda gözümüzün hep bir yerlerde aradığı ancak bulamadığı sahneyi andırıyor. Ayrıca oyunda yaptığınız her seçim İngiltere Krallıkları üzerinde çok etkili olacak. Savaşlar ise Viking usulü vahşi ve acımasızca gerçekleşiyor. Oynanış görüntülerinde de bitiricileri ve animasyonları görebilirsiniz.

Assassin's Creed Valhalla derinlemesine bakış fragmanını izleyin

Yetenek ağacı da videoda yer verilen unsurlardan birisi olmuş. Buradan yetenek ve perkler açarak karakterinizin dövüş sistemindeki çeşitliliği artırabiliyorsunuz. Kendi oyun tarzınıza göre kendi Eivor'unuzu şekillendirmeniz söz konusu. Bu karakter ile haritanın her yerindeki gizemleri keşfedebilir, isterseniz Excalibur kılıcını dahi bulabilirsiniz.

Ayrıca klanınızın yerleşimini de geliştirebiliyorsunuz. Baskınlardan elde ettiğiniz ganimet ve kaynaklarla klan yerleşkenizin bazı özelliklerini geliştirip, genişletebiliyorsunuz. Bu anlamda oyun gerçekten oyuncuyu uzun bir serüvene davet ediyor. Şehir için yaptığınız geliştirmeler ve binalar sizin karakterinize, uzun geminize ve savaşçılarınıza yol,su ve elektrik olarak dönüş yapıyor. Kışla yapmanız durumunda daha güçlü Viking savaşçıları yetiştirebilecek, limanlarınızda geminizi geliştirebilecek ve dövmecide kendinizi özelleştirebileceksiniz.

Oynanış fragmanı daha birçok detayı içinde barındırıyor. Bildiğiniz gibi Assassin's Creed Valhalla 10 Kasım 2020'de çıkıyor.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 10:23
Turkce altyazi olmayan oyun artik satin almiyorum
Simdi CyberPunk var onu alcam
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 03:27
Amerikan yerlisi gördüm 06:42 de . Kesin dlc ile gelecek. Adını da dlcnin yazıyorum: ''Vinland''
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 02:50
Normalde assassins creed oyunlarına heyecanlanmam ama bunu atmosferini beğendim açıkçası
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.10.2020 22:59
Assassin's creed revelation ı oynadım daha artık oynamam dedim senaryo yerlerdeydi beya brotherhood efsaneydi oynayın
Kalan Karakter: 300 Gönder
Assassin's Creed Valhalla derinlemesine bakış fragmanını izleyin
İlginizi Çekebilir