Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor

Eren Eroğlu 3.08.2021 - 12:30
Sony tarafına ait bir stüdyo olan Team Asobi, dün yenilenen internet sitesinde ekibin, yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde çalıştığı belirtiliyor.

Sony tarafına ait bir stüdyo olan Team Asobi, PlayStation VR için özel olarak geliştirdiği Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5'in yeni DualSense kontrolcüsünün tüm özelliklerini eğlenceli bir şekilde tanıtan 3D platform oyunu Astro's Playroom oyunlarının geliştirici ekibi olarak tanınmakta. Team Asobi ekibi, dün yapmış olduğu ''Yeni internet sitemiz bugün yayına girdi. Gelin ve bir göz atın'' paylaşımı ile dikkatleri üstüne çekmiş ve internet sitelerinde oyuncular için küçük ve önemli bir not bırakmıştı.

Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor

İnternet sitelerini yenileyen ekip, sitelerindeki ''hakkımızda'' sekmesinde kendilerini tanıtırken, oyuncular için küçük bir not da bırakmış. Daha önce PlayStation VR'a özel bir şekilde geliştirdikleri Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5'e özel olarak geliştirdikleri Astro's Playroom ile tanınan ekip, bu zamana kadar ki en büyük projesi üzerinde çalıştığını belirtiyor.

Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor

Team Asobi, yenilenen sitelerinin hakkında kısmında şu açıklamayı yapmış:

''Bizler, Tokyo-Japonya merkezli yeni ve dinamik bir PlayStation stüdyosuyuz. PlayStation'da her yaştan bir oyuncu kitlesi için en kaliteli oyunları oluşturmaktayız. Eleştirmenler tarafından oldukça beğenilen en son çalışmalarımız PlayStation VR için Astro Bot: Rescue Mission ve PlayStation 5 için Astro's Playroom. Ayrıca şu anda bu zamana kadar ki en iddialı oyunumuz üzerinde oldukça sıkı çalışıyoruz!''

Ekibin sitesindeki açıklamanın son cümlesine bakarak, Team Asobi'nin henüz duyurulmamış yeni bir PlayStation 5 oyunu üzerinde çalıştığını söylemek mümkün. Daha önce yaptığı PlayStation VR için yaptığı ve PlayStation 5 oyunu olarak geliştirdiği Astro's Playroom ile tanınan ekip, henüz duyurulmamış yeni bir PlayStation özel oyunu üzerinde çalışmakta.

Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor

Maalesef geliştirilmekte olan oyun hakkında herhangi bir ek bilgi bulunmuyor olsa da, ekip daha önce yapmış olduğu Astro oyunları ile oyuncuların gözünde oldukça olumlu bir yer edinmiş gibi gözüküyor. Henüz yeni bir stüdyo olan Team Asobi, PlayStation 5 oyunu olarak geliştirdiği Astro's Playroom ile oyunculara oldukça güzel bir oyun deneyimi sunarken aynı zamanda PlayStation tarafının yeni kontrolcüsünün tanıtım görevini de üstlenmişti. Ayrıca Astro's Playroom tüm PlayStation 5 kullanıcıları için ücretsiz bir şekilde sunulmakta. Ekibin yenilenen internet sitesine buradan göz atabilir ve bahsi geçen açıklamayı okuyabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 01:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.08.2021 15:12
bütün oyunlar animasyon yarın gta 6 da gelse oda animasyon yokmu bi baba bi yiğit sistem teknolojik konsol yada pc adam gibi gerçekçi oynatan donanım yokmu yıl 2022 artık bu işin yavaş yavaş yapıyolar geyiğide kalmadı artık oyalamalar nereye kadar
MK Okuru
MK Okuru 4.08.2021 07:58
4K ve 144fps sevdalıları yüzünden durum bu şekilde. 1080p 60 fps (ki gayet yeterli bence) hedefiyle hareket etseydi firmalar çok daha gerçekçi oyunlar görebilirdik. Donanımsal altyapı daha 4K'ya hazır değil bence. Ama oyunların animasyon olması benim açımdan o kadar da etkileyici bir şey değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Astro'nun yapımcıları yeni bir PlayStation 5 oyunu geliştiriyor
İlginizi Çekebilir