Avengers'ın yeni düşmanı World Breaker Hulk olabilir

Ersin Kılıç 12.05.2020 - 10:26
Ortaya çıkan yeni teorilere göre yeni Avengers filminde önemli bir Hulk sürprizi yaşayacağız. Bu sürpriz aynı zamanda filmin kötüsünü de ortaya çıkarabilir.

Yeni Avengers filmine daha uzun bir süre olsa da film ile ilgili World Breaker Hulk teorisi ortaya atıldı. Bildiğiniz gibi her Marvel filmi öncesi ortaya çıkan bu teorilerden görüyoruz. Bunlardan bazıları olaya çok uzak olurken bazı teoriler ise gerçeğe daha yakın oluyorlar. Bu sefer ki teori ise yeni Avengers filmi için geldi.

Avengers'ın yeni düşmanı World Breaker Hulk olabilir

Öncelikle eğer hala izlemediyseniz haberin bundan sonrası Avengers: Endgame ile ilgili spoiler bilgiler içeriyor. Ortaya çıkan teoriye göre World breaker Hulk formunu yeni Avengers filminde görebiliriz. Bunun sebebinin ise Natasha Romanoff karakterinin ölümünün tetikleyeceği söyleniyor. Avengers: Endgame filmi ile birlikte Black Widow'a veda etmiştik bildiğiniz gibi. İki karakter arasındaki yakınlaşmayı da göz önüne aldığımızda Bruce Banner'ın bir kriz geçireceği ve Hulk kontrolünü çok daha büyük ölçüde kaybederek World Breaker Hulk'a dönüşebileceği belirtiliyor.

Endgame filminde karşımıza çıkan Profesör Hulk formundan önce de Bruce Banner'ın kontrolünü kaybettiğini görmüş ve karakterin World War Hulk benzeri bir forma büründüğüne şahit olmuştuk. World War Hulk ya da Planet Hulk olarak bilinen bu form, aynı zamanda World Breaker Hulk öncesinde gözüken formlardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Thor: Ragnarok filminden sonra ise yavaş yavaş dengesini tekrar sağlamaya başlamış ve daha baskın olarak profesör Hulk'a dönüşmüştü. Romanoff'un ölümünden sonra ise bu krizin çok daha büyük olabileceği tahmin ediliyor. 

Avengers'ın yeni düşmanı World Breaker Hulk olabilir

Peki World Breaker Hulk nedir?

Hulk çizgi romanlarında karakterin dönem dönem gerek kontrolünü kaybederek gerekse de farklı etkenlerden dolayı farklı formlara girdiğini gördük. Bunlardan bazıları Marvel Sinematik Evreni filmlerine de yansımış durumda. World Breaker Hulk'ta karakterin en güçlü formlarından birisi olarak gösteriliyor. iyice öfke dolan ve kendini kaybetmeye başlayan Hulk, kontrol edemediği gama ışınları yayması sonucunda gezegenleri yok edebilecek bir güce kavuşuyor. Ağzından bile çıkardığı gama ışınlarını bir kenara koyarsak karakterin yumruğunu sıkması bile büyük felaketlere sonuç olabilecek derecede güç açığa çıkarıyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2020 21:57
ya bir di osursa asıl felaket o zaman olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.05.2020 17:17
Lütfen olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Avengers'ın yeni düşmanı World Breaker Hulk olabilir
İlginizi Çekebilir