Back 4 Blood çıkış tarihi ertelendi

Alparslan Gürlek 25.03.2021 - 22:58
Back 4 Blood çıkış tarihi bu yılın sonbahar aylarına ertelendi. Turtle Rock Studios'un geliştirdiği oyun için yeni tarih belli oldu.

Back 4 Blood çıkış tarihi yapılan yeni bir duyuruyla bu yılın sonbahar aylarına ertelendi. Left 4 Dead geliştiricilerinden gelen yeni yapım, bu yılın ertelenen oyunlar kervanına katıldı. Geliştirici Turtle Rock, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir duyuru ile erteleme nedenini ve yeni çıkış tarihini bildirdi.

Back 4 Blood çıkış tarihi 12 Ekim'e ertelendi

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çıkacak oyunlardan erteleme haberleri gelmeye devam ediyor. İlk kez 18 Haziran 2021'de çıkması planlanan oyun şimdi sonbahar aylarına ertelendi. Left 4 Dead geliştiricilerinden gelen yapım, aynı zamanda oyun ile benzer özellikler taşıyor. Dört kişi co-op olarak zombilere karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Bu zombiler arasında farklı sınıflar, türler bulunuyor.

Stüdyo yaptığı açıklamada şu ifadelere yer veriyor:

"Turtle Rock Studios, Back 4 Blood'u en iyi formuna getirmek için çok sıkı çalışıyor. Bu nedenle takımın biraz daha zamana ihtiyacı var. Back 4 Blood'u 12 Ekim 2021 tarihinde yayınlayacağız. Devam eden destekleri için topluluğumuza teşekkür ediyoruz ve bu yaz gerçekleşecek açık betayı sizlerle paylaşmak için heyecan duyuyoruz."

Back 4 Blood çıkış tarihi ertelendi

Oyuncular tarafından hayal kırıklığı ve tepkilerle karşılansa da, her erteleme haberi aklımıza Cyberpunk 2077'yi getirmiyor değil. Bu nedenle Back 4 Blood  çıkış tarihi ertelenmesi haberi, aslında oyunun geleceği için iyi bir gelişme. Sonuçta oyuncular, bitmemiş ya da yarım yayınlanmış bir oyunu oynamak yerine birkaç ay daha beklemeyi tercih edecektir.

Back 4 Blood oyunu hakkında

Turtle Rock Studios tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru teknolojisiyle geliştiriliyor. Evolve, Left 4 Dead gibi oyunlarla tanıdığımız geliştiricinin özellikle Evolve tarafında karanlık bir geçmişi var. Evolve'u istedikleri kadar geniş bir kitleye ulaştıramadıkları için bir süre sonra oynaması ücretsiz yapmışlar, sonra da sunucuların fişini çekmişlerdi. Bu sefer yayıncı olarak Warner Bros. Interactive Entertainment ile birlikte çalışarak geliştirdikleri yeni oyunlarını geniş kitlelere ulaştırmaya çalışıyorlar. Back 4 Blood çıkış tarihi güncellenmiş haliyle 12 Ekim 2021 olarak değiştirildi ve bu tarihte PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S ve PC platformlarında yayınlanacak.

Epic Games Store üzerinde satışa sunulan oyun 249,00 TL fiyatıyla standart sürümü, 375,00 TL fiyatıyla da Lüks Sürümünü içeriyor. Fiyatlarıyla dudak uçuklatan oyun şu anda ön sipariş edilebilir durumda. Sizler de oyunla ilgili görüşlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 23:00
Konuyla alakası çok yok ama adamakıllı swat tarzı bir oyun ihtiyacı açlığı var doğru düzgün bir şey yapılsa bu dönemlerde çok tutar satar..
--------------
Çok doğru bir analiz olmuş. Ben de aynı hasretle yanıp tutuşuyorum. Bekleyip göreceğiz bakalım, bir umut :)
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2021 11:47
Ready or not gelicek galiba çıkış tarihi duyruldu bir göz atmanızı isterim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Back 4 Blood çıkış tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir