Baldur's Gate 2:EE'ye hazır olun

Murat Halilbeyoğlu 11.11.2012 - 13:12
Serinin en başarılı oyunu ufukta gözüktü
Biz bu ay sonunda ilkini bekleye duralım Trent Oster ve ekibi Baldur's Gate 2: Enhanced Edition hazırlıklarına çoktan başlamış bile. Oyunun kreatif direktörü Trent Oster ikinci oyunun 2013 yazına gelindiğinde gönderime hazır olacağını belirtti.

Oster, ay sonunda BG:EE çıktıktan sonra ekibin tüm dikkatini ikinci oyuna yoğunlaştıracağını söyledi ve ekledi:

"BG bittiği anda ekibimiz çoğu yeni oyuna başlamaya hazır, bazıları ise ilk oyun ile ilgilenip yeni özellikler eklemeye ve oyuncuların sorunlarını gidermeye devam edecek. İkinci oyunu 2013 yazında dağıtmayı düşünüyoruz."

Baldur's Gate 2:EE'ye hazır olun
Öte yandan BG hayranlarının esas heyecanla beklediği Bladur's Gate 3 için ise Oster niyetlerinin devam ettiğini ancak üçüncü oyunu Enhanced Edition'ların başarısına göre yapıp yapmamaya karar vereceklerini belirtti.

iOS oyuncuları hakkında da konuşan Oster ekibin oyunu iPhone 4'te çalıştırabildiğini belirtirken arayüzün yeniden ayarlanması ile oyunun küçük ekranlarda da oynanabilir olacağını belirtti.

"Mevcut versiyon iPhone 4'te açlışıyor lakin yazılar çok küçük kaldığı için okuması zor ve tuşlara basması ise imkansız, dolayısı ile şu an için iPhone versiyonun gönderilerini yapmayacağız. Arayüzün ayarlanması ile ileride bir iPhone versiyonunun mümkün olduğunu düşünüyoruz."

30 Kasım'da aramızda olacak olan Baldur's Gate iPad, Android tablet ve PC'ler için çıkıyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate 2:EE'ye hazır olun
İlginizi Çekebilir