Baldur's Gate: EE cross platform olarak geliyor

Murat Halilbeyoğlu 30.07.2012 - 11:29
Üstelik bir sonraki oyunun ne olacağını da öğrendik
Geçtiğimiz hafta çıkış tarihi, fiyatı ve getirdiği yenilikleri açıklanan Baldur's Gate: Enhanced Edition için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Baldur's Gate: EE cross platform olarak geliyor
Trent Oster'ın açıkladığı yeni bilgilerden bir tanesi oyundaki co-op özelliği. Dahası yeni BG cross-platform olarak çıkacak. Yani bir arkadaşınız iPad'den oynarken siz aynı oyunu onunla birlikte birlikte PC, Mac veya Android platformunda oynayabileceksiniz. Öte yandan Overhaul Games halen oyunun save dosyalarını da çoklu platformlara uygun şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Bunların yanı sıra yeni Baldur's Gate'in ön yüklemesi da Ağustos sonu gibi başlayacakmış. Bu şekilde oyuncular içeriğin çoğunu önceden indirimp çıkış günü ufak bir güncelleme ile çabucak oyuna başlayabilecekler.

Ama her şeyden önemlisi Overhaul'un bir sonraki oyununu Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition olarak açıklaması. Her ne kadar Oster muhtemel bir çıkış tarihi belirtmese de ikinci oyun için gerçekleşecek işlemlerin Baldur’s Gate: Enhanced Edition'dan daha kısa süreceğine garanti verdi. 
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 10:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate: EE cross platform olarak geliyor
İlginizi Çekebilir