Baldur's Gate: Enhanced Edition'ın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu

Murat Halilbeyoğlu 27.07.2012 - 11:17
İşte yeni versiyon hakkında açıklananlar
Ve yaklaşık bir buçuk gündür beklediğimiz sayaç sonunda bitti.

Trent Oster ve ekibinin hazırladığı yeni Bladur's Gate: Enhanced Edition için yeni bilgiler de geldi. Bunların içinde satış yöntemleri, fiyat, çıkış tarihi ve oyunun içeriği hakkında yeni bilgiler mevcut.

Şimdi gelelim bu bilgilerin neler olduğunu açıklamaya:

Her şeyden önce bildiğiniz gibi yeni versiyon esas olarak PC için hazırlanıyor lakin bunun yanında iPad, Mac OS X ve Android için de yayınlanacak.

Oyunun PC, Mac ve iOS için fiyatı 19.99 dolar olarak belirlenmiş. Bu üç platforma da 18 Eylül'de çıkacak olan oyunun Android için henüz bir çıkış tarihi veya fiyatı yok.

Öte yandan ön sipariş ekranında oyunun en düşük sistem gereksinimleri de belirtilmiş. Buna göre Baldur’s Gate: Enhanced Edition sizden şunları isteyecek:

Bellek: 512 MB
Ekran kartı: GeForce 2 veya dengi
İşlemci: 1 GHZ

Gördüğünüz gibi 10 senelik bir PC'de bile çalışabilecek bir oyun bekliyor bizi.

Peki, Baldur’s Gate: Enhanced Edition'ın içinde bizleri neler bekliyor:

Baldur's Gate: Enhanced Edition'ın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu
Oyun Baldur's Gate I ve Tales of Sword Coast ek paketindeki içeriğin yanında yepyeni bir macera olan The Black Pits'i de bizlere sunacak. Öte yandan eski oyundaki karakterlere de üç yeni karakter ekleniyor; Saverok benzeri görüntüye sahip half-orc Blackguard olan Dorn Il-Khan, bir Monk olan Rasaad yn Bashir ve şahsen kendisini yönetmek için sabırsızlandığım Neera the Wild Mage.

Elbette yenilikler sadece karakter ve hikaye ile bitmiyor.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition bildiğiniz gibi eski oyunun da üzerine kurulduğu Infinity Engine'in geliştirilmiş bir versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Geliştirilmiş bir ara yüz, geliştirilmiş bir multiplayer, oyunun temel mekaniklerinde yükseltmeler, Baldur's Gate 2'deki kit'ler, alt ırklar ve sınıflar ve elbette yeni sinematikler mevcut olacak.

Bunun yanında OverHaul ekibinin oyuna olan desteği de oyun çıktıktan sonra devam edecek.

Baldur’s Gate: Enhanced Edition'ın ön siparişi PC için şu anda açık. Oyun daha önceden belirttiğimiz gibi Steam üzerinden yayınlanmayacak lakin BeamDog'un kendi sitesinden alabilirsiniz. Üstelik ön siparişte fiyat 17.99 dolara düşüyor.

Kısa zaman içinde oyun ile ilgili bir de ön incelemeyi sitemizde bulacaksınız.
Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 06:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate: Enhanced Edition'ın çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu
İlginizi Çekebilir