Baldur's Gate III'ü kim yapacak?

Murat Halilbeyoğlu 5.09.2012 - 14:47
Trent Oster mı yoksa Black Isle mı?
Biz Baldur's Gate ön siparişlerimizin aktif olması için heyecanla beklerken Trent Oster bu epik saganın üçünü kısmı (Dark Alliance'ı saymazsak -ki iyi ederiz) için yeni bilgilerde bulundu.

Baldur's Gate III'ü kim yapacak?
Geçtiğimiz haftalarda sadece "yapmayı düşünüyoruz" şeklinde konuşan Oster üçüncü oyun ile ilgili detaylı bir açıklama yaparak Overhaul'un Baldur's Gate III'ü yapacağını kesinleştirdi.

Oster'a göre üçüncü oyun Baldur’s Gate: Enhanced Edition ve ardından yapıalcak Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition'da kullanılan motoru değil yeni bir teknolojiyi kullanacak. Eğer siz de benim gibi benzer endişeye kapıldıysanız rahat bir nefes alın çünkü Oster bu yeni teknolojiye raümen Baldur's gate III'ün de tepeden bakma klasik izometrik oynanışa sahip olacağını belirtti.

Baldur's Gate III'ü kim yapacak?
Lakin akıllara takılan bir soru ise acaba Overhaul bu yeni Baldur's Gate'i yapabilecek mi? Burada bashettiğimiz imkanlar değil, nitekim hatrılarsanız iki hafta önce Black Isle'ın geri döndüğü haberini vermiştik sizlere. Dolayısı ile Enhanced Edition'lar değil ama üçüncü oyun ile birlikte IP'nin yuvaya dönme ihtimali mevcut.

Baldur's Gate III'ü kim yapacak?
Baldur's Gate III'ü kim yapacak?
Baldur's Gate: Enhanced Edition için şu anda PC'ye ön siparişler açıldı. Oyunu Beamdog'Un satış sitesinden 2 dolar indirim ile 17.99 dolara alabilirsiniz. Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition ise 2013'te bizlerle birlikte olacak ve içerisinde Throne of Bhall Expansion paketi de olacak. 
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 07:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Baldur's Gate III'ü kim yapacak?
İlginizi Çekebilir